Browar znajduje się w mało ciekawym miejscu, w obszernym centrum handlowo- biurowo- usługowym.
Wnętrze browaru jest dużo ciekawsze: obszerna sala z widokiem na kadzie, przy ścianach wygodne kanapy, górna kondygnacja.
Ogólnie ładnie tylko trochę zimno- oj szaleją z klimatyzacją
Kuchnia czynna od 20.30, jedzenie hmm, no poprawne.
Browar warzy 6 rodzajów piw. Pięć z nich to klasyczne wyspiarskie ale (takie jak stout czy ipa), jedno to typowa niemiecka pszenica. Piwa są smaczne i poprawne. Browar niestety nie posiada handpump tylko standardowa instalacje do nalewania przez co piwa są zbyt przegazowane. Minusem jest też temperatura serwowania piwa. Zawsze było zbyt zimne- ale Hiszpanie po prostu takie lubią. Ma być zimne i już
Ok 200 metrów od browaru jest hotel. Ostatnio nawiązali współprace proponując nocleg z kolacją i degustacją w browarze.
Fotki tu:
Wnętrze browaru jest dużo ciekawsze: obszerna sala z widokiem na kadzie, przy ścianach wygodne kanapy, górna kondygnacja.
Ogólnie ładnie tylko trochę zimno- oj szaleją z klimatyzacją
Kuchnia czynna od 20.30, jedzenie hmm, no poprawne.
Browar warzy 6 rodzajów piw. Pięć z nich to klasyczne wyspiarskie ale (takie jak stout czy ipa), jedno to typowa niemiecka pszenica. Piwa są smaczne i poprawne. Browar niestety nie posiada handpump tylko standardowa instalacje do nalewania przez co piwa są zbyt przegazowane. Minusem jest też temperatura serwowania piwa. Zawsze było zbyt zimne- ale Hiszpanie po prostu takie lubią. Ma być zimne i już
Ok 200 metrów od browaru jest hotel. Ostatnio nawiązali współprace proponując nocleg z kolacją i degustacją w browarze.
Fotki tu: