Holandia, Woerden, van Oudheusdenstraat 3a 3441 AM Woerden, Drinkerij 't Bierhuys

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • patryk-d
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.03
    • 24

Holandia, Woerden, van Oudheusdenstraat 3a 3441 AM Woerden, Drinkerij 't Bierhuys

Byłem tam już kilka lat temu, ale napiszę - może komuś się przyda.
    Lokal z całkiem dużym wyborem. Z tego co pamiętam wiele piw z Belgii. Latem na zewnątrz ogródek. Polecam osobom przebywającym w okolicy.

Link do ich strony: http://www.bierhuys.nl/

Related Topics

Collapse

• dadek
    Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
    dadek
    W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
    Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
    2023-09-07, 00:42
  • grzeber
    Mołdawia, Kiszyniów, Str. Petru Rareș 35, Berăria Rareș 35
    grzeber
    Jeśli ktoś chce odpocząć od kraftowo-nowofalowej atmosfery, a jednocześnie wypić dobre piwo to jest miejsce dla niego. Około 15 minut pieszo od łuku tryumfalnego, na uboczu turystycznych szlaków mieści się lokalna piwiarnia z dobrym wyborem mołdawskich piw.

Z zewnątrz dosyć...
    2024-12-23, 19:13
  • dadek
    Holandia, Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
    dadek
    Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
    2023-08-23, 00:48
  • heckler
    Czechy, Česká Lípa, Hálkova 1691, Pivovar Lípák
    heckler
    Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar....
    2025-01-31, 11:11
  • grzeber
    Mołdawia, Ghindești, Str.Fabricii 1, Rockscor
    grzeber
    Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
    2025-01-25, 16:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...