Irlandia, Dublin, 21-22 Wellington Quay, Fitzsimon's

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shedao
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🥛🥛🥛🥛
    • 2007.09
    • 931

Irlandia, Dublin, 21-22 Wellington Quay, Fitzsimon's

Jest to hotel, na parterze którego znajduje się restauracja. Zlokalizowany w dzielnicy Temple Bar.

Restauracja wyglądała całkiem ciekawie, więc weszliśmy tam na obiad, a tam po raz kolejny niespodzianka: kranów ok. 8, koncernówki + O'Hara's Irish Pale Ale i Red Ale. Ogolnie to Carlow jest taki trochę porozrzucany, wypiłem w sumie trzy piwa z tego browaru, z czego każde w innym pubie.

Jedzenie pyszne, jedno z lepszych w Dublinie (z tego co miałem okazję skosztować), bdb miejsce na obiad.

Strona: http://www.fitzsimonshotel.com/restaurant

Related Topics

Collapse

• Prusak
    Wielka Brytania, Glocuester, Fox's Kiln West Quay, The Docks, Gloucester Brewery
    Prusak
    Browar z wyszynkiem w budynku dawnych magazynów i spichrzów portowych. Lokal dwupoziomowy: na dole większa sala z ławami i barem, a także sklep, w któym dostępna jest cała produkcja browaru w puszkach, tudzież trunki współpracującej destylarni, na górze toalety i mni-ściana piwna, coby...
    2024-08-29, 19:26
  • Pancernik
    Giedlarowa 278, Browar Zakarczmie
    Pancernik
    Niby na liście jest, ale chyba nikt wcześniej nie opisał, pozwalam sobie więc to uczynić .
    Giedlarowa to wieś w powiecie leżajskim, gdzie nieco na tyłach sklepu "Stokrotka" mieści się browar restauracyjny "Zakarczmie".
    Lokalizacja trochę utajniona, bo w tym...
    2024-10-16, 10:13
  • Ahumba
    Irlandia, Dublin, James Str. 53, Open Gate Brewery
    Ahumba
    Kupując bilety do muzeum Guinnesa zakupiłem też za 9 euro dodatkową opcję Open Gate. Z drugiej strony obiektu niż wejście do muzeum od strony St. James str. o godz. 14:00 otwierają jedną z bram i za okazaniem biletu można wejść do środka. Jest to coś w rodzaju mini browaru restauracyjnego,...
    2019-12-02, 11:09
  • darekd
    Irlandia, Galway, Raven Terrace, Salt House
    darekd
    Pod przyjemnym Galway od 2009 roku warzy piwo kraftowy browar Galway Bay Brewery. Warzą dobre piwa (ich stouty i red ejla polecam). Ich flagowym pubem jest The Salt House.

facebook.com/thesalthouse

Oprócz piw z tego browaru na kranach (ok. 20) dostępne są inne krafty...
    2019-09-28, 22:34
  • darekd
    Irlandia, Limerick, 24&25 Nicholas Street, Treaty City
    darekd
    Wydaje mi się, że to jest to nie tak nowy browar, ale na nowym adresie od tego roku.

Znajduje się w pobliżu średniowiecznego zamku w Limerick. W tzw. "The Medieval Quarter". Jednak średniowiecza oprócz zamku tam mało. Browar znajduje się w bezstylowej piętrowej powiedzmy...
    2019-09-23, 23:03
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...