Lokalik w pobliżu Somy. Widocznych jest 4 krany, ale w ofercie jest 9 piw. W tym 2 Grembeer, lokalny kontrakt Shok Shoqe, jakieś nazywane Prisztina (ale nie z Sabaja) oraz Peja i okoliczne licencje międzynarodowe i importy. Ceny 2.5-2 ojro za piwo, więc zdecydowanie taniej niż w Soma.
Kosowo, Prisztina, Fazli Grajqevici, Dit' a Nat'
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Knajpka na starówce (?) w Prizrenie, w której można wypić piwa "nieoczywiste".
Jedno pomieszczenie w budynku, ale większość gości, oczywiście, w ogródku przed lokalem.
W czasie mojego pobytu mieli w lodówce butelkowe piwa z browaru Pivdżan - IPA, Scottish Amber Ale...-
Channel: Kosowo
-
-
W sumie też warto o tym wspomnieć, bo poza hostelem prowadzą też kafejkę w której w zależności od potrzeb są 2 krany plus 2 na rolbarze. Peja, Sabaja i Shok Shoqe.
-
2019-06-27, 16:54 -
-
W sumie zmierzałem do innego lokalu, a zbłądziwszy szukałem jakiegoś z Sabaja IPA i tak przypadkiem trafiłem tu gdzie i tak miałem w awaryjnym planie kiedyś dotrzeć. Murowany parterowy domek, obrośnięty bluszczem w zadrzewionym ogródku. Na środku lokalu wyspa-bar, dookoła stoliki, patio....
-
2019-06-26, 19:28 -
-
Lokal przy drodze z Prisztiny do Gracanicy. Dokładnie przy skrzyżowaniu z ulicą Petomajską. Piszę to, bo z drogi nie widać żadnej nazwy. Tylko logos Che Club. Drewniana weranda, grubo ciosane stoły i ciasny lokalik. Dwa krany z miejscowym piwem Pivdžan oraz jeden koncern. Dziś było IPA i...
-
-
-
Puszki ze zdjęcia wymienię na podstawki (Peja to Kosowo, Amstel grecki, reszta Albania)....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2018-07-03, 08:30 -
- Loading...
- Koniec listy.