Litwa, Kowno, Dauksos g. 29, Nisha Bar’o Perspektyva

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19292

Litwa, Kowno, Dauksos g. 29, Nisha Bar’o Perspektyva

Nieduży i ciasny, dwupoziomowy lokalik opodal Hop Doc z mnóstwem piw zarówno krajowych jak i importowanych. Dużo półek na butelkowe jak i krany (chyba 14) z piwami lanymi. Zarówno miejscowy kraft jak i zagranica. W tym także polskie - Stu Mostów. Dolna sala również lekko ciasnawa, do odwiedzenia po kręconych, metalowych schodach. Aby tylko nogi po kilku piwach się nie poplątały
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19292

Bez zmian. Może tylko mniej ludzi.

Comment

• canigggia
      Porucznik Browarny Tester
      • 2009.10
      • 451

Bardzo fajny lokal, super właściciel. Lubi Polaków bardzo i zawsze podczas wizyt zagaduje i chwali polski kraft.
      Browarnik Tomek
      TomCani

Grimness, Frost and Northern Darkness!!!

Comment

Related Topics

Collapse

• Shedao
        Litwa, Kowno, Rusmenių g. 35, Apynys Alaus Darykla
        Shedao
        Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
        2025-01-07, 14:37
      • dadek
        Austria, Wiedeń, Himmelpfortgasse 24, Mama Kraft (Huth Basement Brewery)
        dadek
        Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
        2024-05-12, 23:57
      • e-prezes
        Litwa, Kowno, Kaunakiemio 2, Volfas Engelman Studija
        e-prezes
        Lokal przy samym browarze. Mają tam miniwarzelnię i możliwość degustacji eksperymentalnych warek z niej. Dwukrotnie próbowałem się do niego wbić i dwukrotnie odbiłem się od drzwi. Ostatnio, bo byłem w tygodniu, a jest czynny tylko w weekend, a jak się okazałem tylko przez kilka godzin...
        2019-03-01, 21:10
      • e-prezes
        Litwa, Kowno, Karaliaus Mindaugo pr. 18A, Momo Grill
        e-prezes
        Spośród lokali, które na Litwie odwiedziłem najbardziej szykowny i nieco drogi, ale godny polecenia. Lane piwo jest tylko jedno Raudonu Plytu Rukas Kajuteje - belgijski dubbel. Reszta z tego browaru w butelkach. Jest to jednak restauracja z gustownie dobranym wystrojem. Jeśli komuś nie leżą...
        2019-02-19, 18:40
      • e-prezes
        Litwa, Kowno, Geimino 30, B20
        e-prezes
        Lokalik lunchownia/restauracja z kraftowym zadęciem. Na 12 kranach lokalne piwa, większość takich se, ale 1-2 krany z kraftem (Dundulis, Apynys). Smaczne jedzenie, też wyszukane. Piwa 3-4 ojro za pół litra.
        2019-02-14, 18:06
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...