Litwa, Kowno, Vilniaus g. 34, Kaukas Bar

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

Litwa, Kowno, Vilniaus g. 34, Kaukas Bar

Nawet dość sporawy lokal z kraftem, ale wejście jest wspólne dla dwu lokali i można się pomylić W Avilys piwa takie ło, więc tu można zaszaleć. Głównie kraft zagraniczny, ale są też lokalne piwa (Genys) oraz polscy przedstawiciele z White Crow Collection.
  • e-prezes
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

Otwierają się jak większość kratowych lokali, czyli po 16. W tygodniu gorzej z wyborem piw. Dziś parę lokalnych średniaków i brewdog na kilku z 14 nalewakow. Niemniej jakiś stoucik się znalazł. W lodówce też coś można znaleźć.
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2019-02-12, 15:09.

Comment

• e-prezes
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19291

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
      Otwierają się jak większość kratowych lokali, czyli po 16.
      Nie do końca to prawda. W tygodniu od 16, z wyj. poniedziałku (nieczynne). W sobotę i niedzielę od 12.

Comment

Related Topics

Collapse

• Shedao
        Litwa, Kowno, Rusmenių g. 35, Apynys Alaus Darykla
        Shedao
        Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
        2025-01-07, 14:37
      • Shedao
        Litwa, Wilno, Vilniaus g. 29, La Birra Pub
        Shedao
        Dość specyficzne miejsce, bo klimat trochę jak z pubu studenckiego, nazwa... sami widzicie jaka, a w ofercie belgia - Blanche, Dubbel, Witbier. Spróbowałem pierwszych dwóch, Blanche było przepyszne.

Uwaga: knajpa otwiera się o 17, a zamyka, w zależności od dnia, między 4 a 6...
        2025-01-07, 14:16
      • Shedao
        Litwa, Alytus, Vilniaus g. 35, Dzūkų alaus restoranas
        Shedao
        W mieście Alytus (pol. Olita), po drodze do Wilna, znajduje się browar restauracyjny. Elegancki i nietani, nowoczesny. Menu mamy w formie kodu QR na stoliku. Można zamówić deseczkę degustacyjną. Na mojej znalazło się:
        Spakainas (session IPA)
        Cystas (American Pale Lager)
        Razumnas...
        2025-01-07, 13:49
      • e-prezes
        Litwa, Kowno, Kaunakiemio 2, Volfas Engelman Studija
        e-prezes
        Lokal przy samym browarze. Mają tam miniwarzelnię i możliwość degustacji eksperymentalnych warek z niej. Dwukrotnie próbowałem się do niego wbić i dwukrotnie odbiłem się od drzwi. Ostatnio, bo byłem w tygodniu, a jest czynny tylko w weekend, a jak się okazałem tylko przez kilka godzin...
        2019-03-01, 21:10
      • e-prezes
        Litwa, Kowno, Geimino 30, B20
        e-prezes
        Lokalik lunchownia/restauracja z kraftowym zadęciem. Na 12 kranach lokalne piwa, większość takich se, ale 1-2 krany z kraftem (Dundulis, Apynys). Smaczne jedzenie, też wyszukane. Piwa 3-4 ojro za pół litra.
        2019-02-14, 18:06
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...