Litwa, Wilno, Guriu 10, Tores Bravoras

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

Litwa, Wilno, Guriu 10, Tores Bravoras

Browarek w peryferiach Wilna, po jego pld-wsch części. Drewniana chata i w środku widoczny na wejściu malutki sprzęt. Jasne, ciemne i miodem podszyte Ciemne podano mi w goblecie do belgijskiego dubbla, więc zapytałem czy to ale czy lager. Pani nie umiała odpowiedzieć. Zupa z owocami morza smaczna, ale jadłem pierwszy raz, więc się nie znam. Raczej drogi lokal, choć za piwo tylko 3 ojro. Zupa akurat ta 5! Coś do pogryzienia powyżej 9 ojro.
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    (...) choć za piwo tylko 3 ojro.
    3,5 za 1 litr lanego na wynos. Jasne całkiem niezłe, ale chmielu chyba nie widziało
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2019-02-14, 20:19.

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
      2024.11.29-30 - Litwa, Wilno, Wileński Festiwal Piwa
      Ahumba
      Najfajniejsze wydarzenie roku na Litwie, które już po raz czwarty zaprasza wszystkich koneserów wyśmienitego smaku! 2 epickie dni wypełnione 2000 entuzjastów rzemiosła, 36 browarami z 15 krajów, 20 twórcami rzemieślniczej i wykwintnej żywności, a co najważniejsze – wypełnione wyłącznie...
      Start
      2024-11-29
      Koniec
      2024-11-30
      Adres
      Savanorių pr. 178B Wilno
      2024-10-28, 10:14
    • Shedao
      Litwa, Wilno, Vilniaus g. 29, La Birra Pub
      Shedao
      Dość specyficzne miejsce, bo klimat trochę jak z pubu studenckiego, nazwa... sami widzicie jaka, a w ofercie belgia - Blanche, Dubbel, Witbier. Spróbowałem pierwszych dwóch, Blanche było przepyszne.

Uwaga: knajpa otwiera się o 17, a zamyka, w zależności od dnia, między 4 a 6...
      2025-01-07, 14:16
    • Shedao
      Litwa, Wilno, Gedimino pr. 5, Craft & Draft Brewpub
      Shedao
      Jedyny w Wilnie browar w "nowoczesnym" stylu, oferujący szeroki wachlarz kraftowego piwa. Znajduje się w dość sporej piwniczce, ma ok. 10 kranów. Ja próbowałem: IPUTE (Little IPA), Razor Back (bitter) oraz MoliugElis (dyniowe). To ostatnie było najciekawsze. Nie do końca moje klimaty,...
      2025-01-07, 14:09
    • Shedao
      Litwa, Wilno, Totorių g. 18, Būsi trečias
      Shedao
      Browar czynny codziennie od 11 do pólnocy, a w weekendy do 2. Przyjemny, karczemny klimat. Na kranie trzy piwka: Juodas (ciemne), Sviesus (jasne) oraz IPA. Wszystkie godne polecenia. Warto odwiedzić ten browar podczas wizyty w Wilnie.
      2025-01-07, 14:06
    • tfur
      Litwa, Wilno, Savičiaus 9, Savičiaus Špunka
      tfur
      osiem czy dziesięć nalewaków
      filia knajpki z wileńskiego zarzecza
      przyjemna atmosfera ogródka w wąskiej uliczce
      piwa przede wszystkim litewskie, było i coś z estonii
      miło. to tutaj: https://goo.gl/maps/qtFPMtRh4TMLg4gD9
      2021-08-25, 17:52
    • Loading...
    • Koniec listy.