Lokalik lunchownia/restauracja z kraftowym zadęciem. Na 12 kranach lokalne piwa, większość takich se, ale 1-2 krany z kraftem (Dundulis, Apynys). Smaczne jedzenie, też wyszukane. Piwa 3-4 ojro za pół litra.
Litwa, Kowno, Geimino 30, B20
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie?
Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
-
Channel: Litwa
2025-01-07, 14:37 -
-
Internetowy sklep litewskiego browaru Dundulis oferuje dostawę do Polski. Karton piwa za 12 Euro, co jest normalną stawką kurierską w relacji LT-PL. Polecam gorąco!
https://shop.dundulis.lt/...-
Channel: Piwo - ogólne
2022-06-16, 05:53 -
-
Lokal przy samym browarze. Mają tam miniwarzelnię i możliwość degustacji eksperymentalnych warek z niej. Dwukrotnie próbowałem się do niego wbić i dwukrotnie odbiłem się od drzwi. Ostatnio, bo byłem w tygodniu, a jest czynny tylko w weekend, a jak się okazałem tylko przez kilka godzin...
-
-
-
Spośród lokali, które na Litwie odwiedziłem najbardziej szykowny i nieco drogi, ale godny polecenia. Lane piwo jest tylko jedno Raudonu Plytu Rukas Kajuteje - belgijski dubbel. Reszta z tego browaru w butelkach. Jest to jednak restauracja z gustownie dobranym wystrojem. Jeśli komuś nie leżą...
-
2019-02-19, 18:40 -
-
Mały klimatyczny lokalik przy głównej arterii centrum. Na kilku kranach Volfas w różnym wyborze a na 2 Genys (Wit i pale ale). Do tego burgery po 6-7 ojro.
-
2019-02-12, 16:53 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment