Litwa, Wilno, Gedimino pr. 5, Craft & Draft Brewpub

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shedao
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🥛🥛🥛🥛
    • 2007.09
    • 930

Litwa, Wilno, Gedimino pr. 5, Craft & Draft Brewpub

Jedyny w Wilnie browar w "nowoczesnym" stylu, oferujący szeroki wachlarz kraftowego piwa. Znajduje się w dość sporej piwniczce, ma ok. 10 kranów. Ja próbowałem: IPUTE (Little IPA), Razor Back (bitter) oraz MoliugElis (dyniowe). To ostatnie było najciekawsze. Nie do końca moje klimaty, bo w piwie cenię prostotę a nie kraft, ale jakościowo nie można było się do niczego przyczepić. Niezły klimat lokalu, mocne zatłoczenie.

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    2024.11.29-30 - Litwa, Wilno, Wileński Festiwal Piwa
    Ahumba
    Najfajniejsze wydarzenie roku na Litwie, które już po raz czwarty zaprasza wszystkich koneserów wyśmienitego smaku! 2 epickie dni wypełnione 2000 entuzjastów rzemiosła, 36 browarami z 15 krajów, 20 twórcami rzemieślniczej i wykwintnej żywności, a co najważniejsze – wypełnione wyłącznie...
    Start
    2024-11-29
    Koniec
    2024-11-30
    Adres
    Savanorių pr. 178B Wilno
    2024-10-28, 10:14
  • Shedao
    Litwa, Wilno, Vilniaus g. 29, La Birra Pub
    Shedao
    Dość specyficzne miejsce, bo klimat trochę jak z pubu studenckiego, nazwa... sami widzicie jaka, a w ofercie belgia - Blanche, Dubbel, Witbier. Spróbowałem pierwszych dwóch, Blanche było przepyszne.

Uwaga: knajpa otwiera się o 17, a zamyka, w zależności od dnia, między 4 a 6...
    2025-01-07, 14:16
  • Shedao
    Litwa, Wilno, Totorių g. 18, Būsi trečias
    Shedao
    Browar czynny codziennie od 11 do pólnocy, a w weekendy do 2. Przyjemny, karczemny klimat. Na kranie trzy piwka: Juodas (ciemne), Sviesus (jasne) oraz IPA. Wszystkie godne polecenia. Warto odwiedzić ten browar podczas wizyty w Wilnie.
    2025-01-07, 14:06
  • tfur
    Litwa, Wilno, Savičiaus 9, Savičiaus Špunka
    tfur
    osiem czy dziesięć nalewaków
    filia knajpki z wileńskiego zarzecza
    przyjemna atmosfera ogródka w wąskiej uliczce
    piwa przede wszystkim litewskie, było i coś z estonii
    miło. to tutaj: https://goo.gl/maps/qtFPMtRh4TMLg4gD9
    2021-08-25, 17:52
  • Serokomlak
    Islandia, Djúpivogur, Búð 3, Faktor Brewery Brewpub
    Serokomlak
    Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
    2024-09-26, 19:20
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...
X