Oberstdorf, Bahnhofplatz 8, Oberstdorfer Dampfbierbrauerei

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• heckler
    Czechy, Praha-Malá Strana, Karmelitská 373/25, Pivovar Mikuláš
    heckler
    Pierwsze podejście do browaru Mikuláš zrobiłem w zeszłym roku. Tuż przed otwarciem lokalu odbyłem rozmowę z panią krzątającą się przy stolikach na zewnątrz. Okazało się, że browaru nie można zobaczyć, bo po prostu piwa tu jeszcze nie warzą. Owszem instalacja jest, pozwolenia tez,...
    2025-01-02, 07:46
  • heckler
    Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
    heckler
    Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
    Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
    ...
    2023-03-22, 16:08
  • dadek
    Niemcy, Nürnberg (Norymberga), Hallplatz 2, Mautkeller
    dadek
    Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
    2025-01-29, 03:15
  • pebejot
    Węgry, Budapest, Lázár u. 4, Parabolic Lázárus Brewery
    pebejot
    I kolejny browar restauracyjny w Budapeszcie, otwarty pod koniec lutego 2022 roku.
    Nowy mikrus znajduje się w centrum miasta, w pobliżu stacji metra Deak Ferenc i niedaleko dworca Nyugati.
    Schowany jest w piwnicy jednej z kamienic na bocznej uliczce i można go łatwo przegapić.
    ...
    2022-04-13, 10:41
  • dadek
    Oberursel, Ackergasse 13, Alt-Oberurseler Brauhaus
    dadek
    Oberursel to nieduże miasto (około 40 tyś. mieszkańców) położone 20 km na północ od Frankfurtu (am Main). Dojazd jest bardzo łatwy dwoma liniami transportu szynowego - pociągami DB lub miejską U3 czyli tramwajo-metrem. W odległości około 400 m od stacji wchodzimy w obręb bardzo ładnej...
    2023-10-03, 22:05
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...