Garmisch-Partenkirchen, Chamonixstrasse 10, Garmischer Hof

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pancernik
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.09
    • 9800

Garmisch-Partenkirchen, Chamonixstrasse 10, Garmischer Hof

Browar oraz restauracja (chyba też jest część hotelowa) położony w centrum miasteczka, w zasadzie na deptaku, całkiem niedaleko parku.
    Z ulicy obiekt dość niepozorny, w środku jednak widać miedziane kadzie i spore sale konsumpcyjne. Jest też taras i ogródek, a jakże, z widokiem na Zugspitze.
    Ponieważ byłem po obiedzie i trzech piwach w innym piwnym przybytku w Ga-Pa, tutaj pozwoliłem sobie jedynie na jasnego koziołka w towarzystwie pysznej obazdy .
    Maibock był chyba najbardziej niesztampowym piwem, jakie browar miał tego dnia w ofercie, był smaczny, poprawny, ale... po tym gatunku trudno spodziewać się czegoś ekstra.

Related Topics

Collapse

• ART
    Regensburg, Arnulfsplatz 3, Brauereigaststätte Kneitinger
    ART
    Na regensburskim anusplac...

wróć....

Arnulfsplatz

pod nr 3 stoi taka ładna stara kamienica z browarem z koziołkiem - Kneitinger.

Kilka ichnich piw zostało opisanych na forum. Nie szaleją z asortymentem, jeśli chodzi o różnorodność - bo...
    2024-08-09, 17:11
  • heckler
    Czechy, Rozstání-Moravská Třebová, Rozstání 31, Pivovar Mlejn
    heckler
    Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
    2023-08-30, 08:11
  • Pancernik
    Ekwador, Cuenca, Calle Larga 863, Cuenca Beer Company
    Pancernik
    Nieco mylący adres, lokal mieści się tuż obok katedry, przy ulicy Simona (Szymona ) Bolivara, przy Parque Calderon, w samym centrum miasta.
    Wejście od podwórka, miejscówka na piętrze. Można przyzwoicie zjeść, choć z pewnością w okolicy są tańsze miejsca, również oferujące...
    2023-02-05, 19:08
  • bastion
    Ukraina, Mikolaiv, Sportivna 9, Pub Drunk Patrick.
    bastion
    W obecnej sytuacji, kiedy ze wszystkich stron dochodzą do mnie ponure wiadomości z Ukrainy, postanowiłem na przekór zrobić sobie małą retrospekcje z miejsc w których tam kiedyś byłem, a które być może zostały całkowicie zniszczone.
    Jednym z takich jest mikrus, położony na brzegu...
    2022-04-21, 21:14
  • bastion
    Słowacja, Galanta, Safarikova 430, Pivovar Galgan
    bastion
    Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
    2021-11-22, 19:17
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...