Rosja, Moskwa, Mikołajska 25, Jawspot

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19292

Rosja, Moskwa, Mikołajska 25, Jawspot

Jeden z firmowych punktów degustacji browaru Jaws - tap roomów znaczy się. Ten akurat ma dobrą lokalizację blisko centrum i z racji, że znajduje się na ostatnim piętrze centrum handlowego roztacza się piękny widok na Łubiankę. Co to jest nie muszę chyba dodawać.

20 kranów ze swoimi piwami i zaprzyjaźnionych browarów - Pohjala, Aegir, Nogne O, by tylko kilka wspomnieć. Ceny moskiewskie, czyli 4,5 ojro za piwo nie powinno dziwić, a są i dużo droższe.
    Jest też proste gastro na ciepło. Na fajkę można wyjść na taras skąd roztacza się widok jak wspomniałem na plac Łubiański.
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2019-06-29, 14:17.

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Rosja, Moskwa, Abelmanowskaja 4a, 1516 Pub & Brewery
    e-prezes
    Data jest znacząca i odnosi się do wydarzeń wojny polsko-rosyjskiej, ale odstawiając historię i politykę nie żałuję, że wpadłem. Smaczny stout, którego wersję butelkową już piłem, ale naprawdę bardzo dobry RiS Double Swan dojrzewany w beczce, którego dostałem próbkę. Imperial Porter...
    2019-06-29, 18:43
  • e-prezes
    Rosja, Moskwa, Niżnyj Susalnyj pereułok 5, Poet Brewery & bar
    e-prezes
    O ile opisywany przeze mnie Jawspot ma swój klimat to jednak nie przebije Tego. Jest to browar rzemieślniczy z taproomem w otoczeniu książek. Znani rosyjscy autorzy i znane pozycje światowej klasyki w przekładzie. Jest może ciut za głośno by czytać, Ale może to późno popołudniowa pora...
    2019-06-29, 18:29
  • Prusak
    Estonia, Tallinn, Peetri 5, Põhjala Brewery & Tap Room
    Prusak
    Sam browar ma oczywiście swoją markę, więc nie ma potrzeby rekomendować wizyty u źróda. Widać wyraźnie, że interes rozkręcił się na całego. Zarówno w pubie, umiejscowionym na piętrze poprzemysłowego budynku, jak i w mniejszej sali na dole, pełno, przed budynkiem kilka stolików....
    2024-05-09, 14:31
  • tomek1987
    Etykiety piwne NRD RFN Czechosłowacja Bułgaria Francja Rosja
    tomek1987
    Sprzedam lub wymienie na etykiety polskie lub podstawki etykiety piwne z lat 70,80 i 90tych....
    2023-01-29, 11:11
  • Javox
    Põhjala, Orange Gose
    Javox
    Gose z alko 5,5% (IBU 10).
    Chmiele: Hallertau Blanc, HBC 431.
    Dodatki:: pomarańcze, sól himalajska i kolendra.

Piana - trzaskające bąble potem już niewiele.
    Gaz - nie za duży.
    Lacing - nic.
    Barwa - lekko opalizujący jasny żółto złoty.
    Aromat...
    2021-02-02, 19:13
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...