Rosja, Moskwa, Niżnyj Susalnyj pereułok 5, Poet Brewery & bar

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19292

Rosja, Moskwa, Niżnyj Susalnyj pereułok 5, Poet Brewery & bar

O ile opisywany przeze mnie Jawspot ma swój klimat to jednak nie przebije Tego. Jest to browar rzemieślniczy z taproomem w otoczeniu książek. Znani rosyjscy autorzy i znane pozycje światowej klasyki w przekładzie. Jest może ciut za głośno by czytać, Ale może to późno popołudniowa pora tak sprawiła.

9 kranów z własnymi piwami. Plus prosta kuchnia. Czynna 12-23. Sam lokal dłużej. Jest trochę w tym kraftowego przegięcia/zadęcia, ale podoba mi się. Jest może za mało ciemnych piw, ale te były w wystarczającej ilości w 1516 Brewery & Pub. ok 15 zł za 0,4 litra.
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19292

A tak wygląda w środku.
    Attached Files

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      Rosja, Moskwa, Abelmanowskaja 4a, 1516 Pub & Brewery
      e-prezes
      Data jest znacząca i odnosi się do wydarzeń wojny polsko-rosyjskiej, ale odstawiając historię i politykę nie żałuję, że wpadłem. Smaczny stout, którego wersję butelkową już piłem, ale naprawdę bardzo dobry RiS Double Swan dojrzewany w beczce, którego dostałem próbkę. Imperial Porter...
      2019-06-29, 18:43
    • Serokomlak
      Islandia, Djúpivogur, Búð 3, Faktor Brewery Brewpub
      Serokomlak
      Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
      2024-09-26, 19:20
    • Serokomlak
      Islandia, Hveragerði, Breiðamörk 2, Ölverk Pizza & Brewery
      Serokomlak
      Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie

„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
      Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...
      2024-11-03, 01:56
    • Serokomlak
      Islandia, Siglufjörður, Vetrarbraut 8-10, Segull 67 Brewery
      Serokomlak
      Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m.
      ...
      2024-10-06, 01:35
    • heckler
      Czechy, Kostelec na Hané, Revoluční 625, Castellum Brewery
      heckler
      Pasja do warzenia piwa z piwowarstwa domowego przerodziła się bycie browarem kontraktowym, a od kwietnia 2023 roku Castellum Brewery stał się browarkiem stacjonarnym.
      Pomysłodawcami tego przedsięwzięcia jest trzech przyjaciół: Martin, Arnošt, Vit, a dwóch pierwszych pełni zaszczytną...
      2024-05-08, 07:10
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...