Rosja, Moskwa, WWC Pawilon 29, Pivnoj Dvor

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pawlosek12
    Pawilon Grochów - Park Polińskiego, ul. Szaserów 125
    pawlosek12
    Szaserów 125,Pawilon Grochów - Park Polińskiego

Lokal z dużym wyborem jedzenia i nawet piwa z nalewaków. Można się najeść do syta a nawet nie drogo się zapłaci. Przyjemne miejsce do spotkań i czasami można obejrzeć jakiś mecz.
    2023-10-06, 12:24
  • bastion
    Słowacja, Pstrusa 339, Pivovar Masarykov Dvor.
    bastion
    W tym przypadku mamy do czynienia z kompleksem hotelowo - gastronomicznym na dużą skalę. Czego tam nie ma. Jazda na koniach, kąpiele, browar, własna farma, ścieżki rowerowe... Olbrzymi kombajn wypoczynkowy, który został otwarty w 2015 roku. I nie ma co się oszukiwać, że przeznaczony raczej...
    2022-01-20, 21:37
  • e-prezes
    Słowacja, Koszyce, Komeńskiego 1095/17, Pivovarsky dvor Corvus
    e-prezes
    Na RB nazywany jest niesłusznie Pivovar Corvus, ale browar znajduje się gdzie indziej (poza Koszycami). Tu jest tylko firmowa piwiarnia, z piwami nie tylko Corvusa. Kilkanaście kranów na których poza piwami macierzystego browaru (7 kranów) czeskie klasyki, wino ^^ i kofola. Od 1 do 2,5 ojro za...
    2019-09-08, 13:38
  • e-prezes
    Rosja, Moskwa, Abelmanowskaja 4a, 1516 Pub & Brewery
    e-prezes
    Data jest znacząca i odnosi się do wydarzeń wojny polsko-rosyjskiej, ale odstawiając historię i politykę nie żałuję, że wpadłem. Smaczny stout, którego wersję butelkową już piłem, ale naprawdę bardzo dobry RiS Double Swan dojrzewany w beczce, którego dostałem próbkę. Imperial Porter...
    2019-06-29, 18:43
  • e-prezes
    Rosja, Moskwa, Niżnyj Susalnyj pereułok 5, Poet Brewery & bar
    e-prezes
    O ile opisywany przeze mnie Jawspot ma swój klimat to jednak nie przebije Tego. Jest to browar rzemieślniczy z taproomem w otoczeniu książek. Znani rosyjscy autorzy i znane pozycje światowej klasyki w przekładzie. Jest może ciut za głośno by czytać, Ale może to późno popołudniowa pora...
    2019-06-29, 18:29
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...