Serbia, Belgrad, Braće Jugovića 2a, Gunners Pub

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • yavo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🥛🥛🥛🥛
    • 2009.03
    • 910

Serbia, Belgrad, Braće Jugovića 2a, Gunners Pub

Niezrażony kąśliwymi uwagami , kontynuuję podróż po Belgradzie.

Tutaj mamy piętnaście kranów z piwami różnych produkcji i różnych stylów - od Paulanera przez browary Crow i Kors. Od pilsnera przez pszenicę, apa, ipy, kwasy. Fotka nieześrodka.

Ps. Ceny dzielimy przez dwadzieścia pięć lub mnożymy przez cztery i dzielimy przez sto. Smacznego.
    Attached Files
    Ostatnia zmiana dokonana przez yavo; 2022-04-17, 16:21.
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

Ponieważ ja uczestniczyłem w krytyce, więc pewnie do mnie ta uwaga... Po prostu pisz tak, by informacje były komuś użyteczne i maksymalnie odzwierciedlały stan twojej wiedzy o tym miejscu.

Comment

• yavo
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      🥛🥛🥛🥛
      • 2009.03
      • 910

Spoko, ja się nie obraziłem - potraktowałem to wszystko z przymrużeniem ślepia . Lubię pisać ("pięknie operujesz słowem"), ale nie na wyjeździe, bo żona krzywo na mnie patrzy spod borovnicy .

Twoje zdrowie!

Comment

Related Topics

Collapse

• yavo
        Serbia, Belgrad, Strahinjića Bana 44, Krafter Beograd
        yavo
        Pub z zakazem palenia w środku, który to zakaz Serbowie mają w żopu. Jakieś czternaście kranów, 400 dinarów (16 zł) za piwo. Pszeniczne zakażone, w sumie to nie polecam.
        2022-04-16, 15:14
      • yavo
        Serbia, Belgrad, Svetogorska 14, Black Turtle Pub V
        yavo
        Lager, stout, truskawkowe, jagodowe - wszystko po 245 din za 0.5l (9.6 zł).

Jagodowe świetne. O jeny, jakie świetne. Rewelacja!
        2022-04-15, 19:02
      • Serokomlak
        Islandia, Egilsstaðir, Fagradalsbraut 25, Austri Brugghús
        Serokomlak
        Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
        2024-10-27, 00:16
      • dadek
        Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
        dadek
        Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
        2024-10-23, 00:37
      • dadek
        Czechy, Praha-Klukovice, Do Klukovic 305, Pivovar Prokopák
        dadek
        Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....
        2022-10-02, 03:57
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...