Słowacja, Bratysława, Radnicna 1, Cajovna Pohoda

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

Słowacja, Bratysława, Radnicna 1, Cajovna Pohoda

W tej herbaciarni można napić się lanego Bernarda za 39 Sk (jasna 12) oraz butelkowego ciemnego za 41 Sk. Miejsce dosyć przyjemne, obsługa pozostawia jednak wiele do życzenia - jest bardziej zainteresowana sobą niż klientami.

Ogródek lokalu "graniczy" z ogródkiem innego, gdzie możemy sie napić Pilsnera w jakiejś kosmicznej cenie. Nie pamiętam jakiej, bo zdezerterowaliśmy, nic nie zamawiając.
    Graniczy celowo napisałam w cudzysłowiu, bo można się zorientować jedynie po typie siedzeń, że są to dwa odrębne lokale. Nawet obsługa jest ta sama, a przynajmniej okupuje jeden i ten sam stolik.

Miejsce dosyć obłożone, choć nie wiem czemu, ale mało osób piło tu herbatę
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Słowacja, Bratysława, Pri vinohradoch 6142/31, Pivovar U Ábela
    pebejot
    Browar restauracyjny otwarty w 2017 roku znajduje się z dala od centrum Słowackiej stolicy w dzielnicy Rača, która dawno temu była osobnym miastem.
    Lokal mieści się w dużym pawilonie między domami mieszkalnymi.
    Dojazd z centrum Bratysławy zapewnia tramwaj linii 3, lub pociąg osobowy...
    2021-09-27, 12:07
  • bastion
    Słowacja, Bratysława, Magnetova 13, Pivovar General.
    bastion
    Browar rzemieślniczy General, miał swój początek w miejscowości Ivanka, blisko miejscowego lotniska, gdzie w katastrofie lotniczej w 1919 zginął generał Rastislav Stefanik. Nazwa General, właśnie nawiązuje do niego. Jednak niedługo to trwało, ponieważ znaleziono nową lokalizację w Bratysławie....
    2021-09-07, 20:57
  • bastion
    Słowacja, Bratysława, Namestie SNP 25, Vycap U Ernoho.
    bastion
    Bratysławski plac Narodowego Powstania jest jakby granicą miejscowej starówki, na którą tłumnie zmierzają turyści.
    W centralnym jego punkcie znajduje się stara hala targowa, która jest zamknięta na cztery a nawet i może pięć spustów. Jednak jedno ze skrzydeł żyję za sprawą...
    2020-06-24, 20:29
  • bastion
    Słowacja, Bratysława, Komarovska 46, Pivovar Breisburg. [ Bez wyszynku]
    bastion
    Podunajske Biskupice które zostały wchłonięte przez bratysławską aglomerację, mają w swojej historii i to bardzo niedawnej, browar Muzeum Obchodu. Mam z wizyty w nim bardzo dobre wspomnienia. Gdybym brał całokształt próbowanych piw w bratysławskich mikrusach, ten byłby u mnie nr.1
    ...
    2020-05-13, 21:36
  • heckler
    Sosnová, Sosnová 66, Pivovar 66
    heckler
    Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.

To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...
    2025-01-17, 10:05
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...