Polecane miejsce w kontekście kraftów, ale mnie nie przekonało. Zdawało mi się że panuje tu dziwna polityka cenowa. Chciałem napisać że ceny wyższe niż gdzie indziej, ale się jakoś na tym zafiksowałem w pamięci - po ponownym spojrzeniu na menu jednak mozna tam było wypić piwo w normalnych cenach.
Ogolnie lokal jest niewielki. W salce z kranami wisi w powietrzu zatęchły smrodek a schodząc do toalet trzeba przebic się przez chmarę owocówek. No nie sprzyja to dobremu odbiorowi piw po 8 euro za szklanke. Mają też mały ogródek i kilka lodówek na piwa butelkowe, puszkowe do zakupu na wynos. Można przekąsić zapiekanki na ciepło, niezłe, ale to nic lokalnego.
Czynne codziennie poza poniedziałkiem - 16-00
Ogolnie lokal jest niewielki. W salce z kranami wisi w powietrzu zatęchły smrodek a schodząc do toalet trzeba przebic się przez chmarę owocówek. No nie sprzyja to dobremu odbiorowi piw po 8 euro za szklanke. Mają też mały ogródek i kilka lodówek na piwa butelkowe, puszkowe do zakupu na wynos. Można przekąsić zapiekanki na ciepło, niezłe, ale to nic lokalnego.
Czynne codziennie poza poniedziałkiem - 16-00