Cztery nalewaki - trzy piwa z Vyskova (jasne, ciemne i reżane) i jedna pszeniczna z Cernej Hory. Do tego CH i Vyskov z butelki w lodówce.
Lokal stylizowany na czeską hospodę. Również menu jest czeskie - można zjeść gulasz z knedlami (nietypowy, bo na sam koniec dodana czerwona cebula bardzo się wyróżnia w smaku, a do tego wszystko podlane śmietaną), hermelina i parę innych potraw. Ceny znośne (za knedle z gulaszem i dwa piwa dałem mniej, niż 30 zł). Menu również po angielsku i niemiecku, na Węgrzech to bardzo pomocna sprawa.
Lokal stylizowany na czeską hospodę. Również menu jest czeskie - można zjeść gulasz z knedlami (nietypowy, bo na sam koniec dodana czerwona cebula bardzo się wyróżnia w smaku, a do tego wszystko podlane śmietaną), hermelina i parę innych potraw. Ceny znośne (za knedle z gulaszem i dwa piwa dałem mniej, niż 30 zł). Menu również po angielsku i niemiecku, na Węgrzech to bardzo pomocna sprawa.