Z głównej ulicy wchodzi się na jakiś fabryczny teren i idąc za drogowskazami (króliczkiem - który jest w logo browaru) wchodzi się do hali fabrycznej, w przedsionku ładnie urządzony tap room czynny tylko w weekendy (od 16 do 22) o czym miałem się przekonać poprzednim razem. Trzeba się zapisywać na wycieczki z degustacją, ale mnie się udało wejść ot tak z ulicy. Kilka nalewaków, w tym cześć z piwami zaprzyjaźnionych browarów. Barwne etykiety i obrazki na ścianach kontrastują z surowym drewnianym wystrojem. Dość osobliwe miejsce, ale przyjazne.
Za ścianą taproomu wejście do części produkcyjnej po której oprowadza ktoś z obsługi. Z tego co zrozumiałem odpłatnie.
Za ścianą taproomu wejście do części produkcyjnej po której oprowadza ktoś z obsługi. Z tego co zrozumiałem odpłatnie.
Comment