Węgry, Budapeszt, Dob ut. 3, First Craft Beer & BBQ

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Węgry, Budapeszt, Dob ut. 3, First Craft Beer & BBQ

Lokal firmowy browaru First Craft Beer.
    Weekendowy wieczór, wnętrze dość spore, i o dziwo, 95% stolików wolnych, wszędzie rezerwacje, zaledwie kilka osób przy barze. Oczywiście oferta browaru First Craft Beer zarówno w wersji beczkowej jak i butelkowej.
    Lokal warty odwiedzenia dla tych którzy nie chcą jechać na przedmieścia do browaru.
    W lokalu niczego nie spożywałem, tylko wszedłem, obczaiłem zobaczyłem i wyszedłem, wzmianka o lokalu typowo reporterska.
    Attached Files
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Related Topics

Collapse

• becik
    Węgry, Budapeszt, Váci út 83, First Craft Beer Company
    becik
    Browar rzemieślniczy w barem i salą.
    Znajduje się nw dzielnicy Ujpest. Najlepszy dojazd to M3 do stacji Újpest-városkapu, stamtąd autobus nr 196 (nie pomylić z 196A lub z inna literką, nie pamiętam ale należy jechać tylko196). Wydsadamy na końcowym przystanku Fóti út (jest to koniec...
    2020-03-22, 15:12
  • e-prezes
    Węgry, Budapeszt, Tompa utca 26b, Pepin Craft Beer Bar
    e-prezes
    Odkryty przypadkiem w drodze do hotelu z Eleszto
    Całkiem sympatyczny właściciel uruchomił go 3 mies
    temu. 6 kranów z kraftem. Dziś było cztery otwarte. Żadnej lipy. Pojemności normalne 0.3 i 0.5 litra. Tłumów nie było, ale i pustki też. Piwa Monyo i Feher nyul.
    2019-06-25, 21:06
  • pebejot
    Portugalia, Sintra, Calçada Rio do Porto 2710-616, Villa Craft Beer & Bread
    pebejot
    Malutki browar rzemieślniczy z własnym wyszynkiem, zlokalizowany w historycznym centrum uroczego miasta Sintra, zaledwie kilka kilometrów od linii brzegowej Oceanu Atlantyckiego.
    Minibrowar został założony w 2016 roku, znajduje się tuż obok słynnego Pałacu Narodowego, pół kilometra...
    2023-09-17, 14:43
  • becik
    Węgry, Budapeszt, Kazinczy u. 8, Krimó Pub és Sörfőzde
    becik
    Obecnie tylko pub, krótka działalność browaru restauracyjnego przypada głównie na rok 2017, warzyli wtedy na sprzęcie umiejscowionym w piwnicach kilka gatunków piwa.
    Brak jakichkolwiek kolektybilii. Obecnie na kranach zaledwie kilka piw.

Ogólnie nic interesującego ale...
    2020-03-02, 20:37
  • becik
    Węgry, Budapeszt, József krt. 31a, Krak'n'Town
    becik
    Lokal nawiązujący do Krakena, nie Krakowa...
    Oferuje "własne" piwo oraz kilka innych z mikrusów.
    Własne, to nie warzone na miejscu, bo nie jest to browar jedynie kontraktowiec zamawiający piwo w innym browarze, nie udało mi się dowiedzieć gdzie konkretnie, jak się dowiem...
    2020-02-27, 12:45
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...