Browarek rzemieślniczy powstał w 2012 roku, a mieści się na dalekich przedmieściach Sassari w wielkiej dzielnicy przemysłowej. Z centrum dojeżdża tu autobus linii PN, krążąc wśród magazynów, przedsiębiorstw i marketów. (co 40 min. w dni powszednie, 5 razy dziennie w weekendy). Pewnym utrudnieniem jest fakt że wszystkie ulice noszą tą samą nazwę Predda Niedda a wyróżnia je tylko numeracja.
Niestety, nie miałem szczęścia. Przy pierwszej wizycie około godziny 19 zastałem zamkniętą bramę. Innego dnia około 14, brama była otwarta, okna w budynku uchylone, lecz drzwi nikt nie otwierał pomimo wyraźnego na nich napisu by dzwonić. Może mieli sjestę? Obejrzałem więc tylko firmowy szyld z buchającym parą starym parowozem. Może ktoś z browarbizowiczów będzie miał więcej szczęścia przy pobycie na Sardynii.
Fotki w galerii:
Niestety, nie miałem szczęścia. Przy pierwszej wizycie około godziny 19 zastałem zamkniętą bramę. Innego dnia około 14, brama była otwarta, okna w budynku uchylone, lecz drzwi nikt nie otwierał pomimo wyraźnego na nich napisu by dzwonić. Może mieli sjestę? Obejrzałem więc tylko firmowy szyld z buchającym parą starym parowozem. Może ktoś z browarbizowiczów będzie miał więcej szczęścia przy pobycie na Sardynii.
Fotki w galerii:
Comment