Miejscówka w Chinatown, wszystkie piwa za 6€ za 0.4l - IPA, Session IPA, pilsnery, hellesy, rosy które okazały się być bockiem.
Włochy, Mediolan, Via Paolo Sarpi 27, Sarpi Revolution Pub
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Pub przy kanałku z ogródkiem, mają wiedeńskie amerykańskie
. Dziesięć kranów.
Wiedeń gryzie się z Ameryką, nie polecam.
...-
Channel: Włochy
2023-05-13, 19:01 -
-
Nie wiem jak tam trafiłem, ale z racji, że nocowałem w okolicy trudno było nie wpaść następnego dnia, gdy pub przy Adelchi 5 był jeszcze nieczynny, jak większość innych browarów i knajpek w tej części miasta. Czynny jest od 12, więc część wpada tam na lunch, a młodzież po zajęciach....
-
2022-10-21, 13:34 -
-
Lokal całkowicie pozbawiony pretensjonalności. Typowa piwiarnia miejska z luźną atmosferą. Pijący także na ulicy przed pubem, psy, dzieci, etc. Mało zachęcający kibelek. Na barze duża podkładka reklamowa... polskiego Artezana.
Na kranach dziesięć piw: osiem z kraftowych browarów...-
2023-08-30, 11:12 -
-
Browar Jana więcej chyba sprzedaje dla obcych podmiotów niż firmuje własną marką i to jest takie piwo. Jak coś się sprzedaje dla kogoś nie pod swoją marką to może być nie do końca dobre (domysł). W sensie nie idealne. I takie też jest - nie idealne. Ale też oczekiwać od rzemieślniczego...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-02-27, 11:09 -
-
Miejsce w zagłębiu knajpianym w płd-zach części starego miasta. Tuż obok jest możliwe, że nie warta wspomnienia knajpka, ale w oczekiwaniu na otwarcie Zapap miło można spędzić czas.
Sam browar Zapap mieści się poza miastem, a firma ma trzy lokale w samej Bolonii z wyszynkiem (ten...-
-
- Loading...
- Koniec listy.