Łotwa, Ryga, Krasta 76, Lido - Atputas Centrs

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
    dadek
    Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
    2024-04-13, 01:37
  • bastion
    Łotwa, Cesis, Skolas Iela 6, Trimpus Craft Brewery.
    bastion
    Cesis, podobnie jak pobliska Sigulda są obowiązkowym punktem na trasie zwiedzania Łotwy. Niewielka starówka na której niespieszno toczy się życie ma swój urok, ale i tak każdy idzie w stronę zamku, który jest największą atrakcją tego miasteczka.
    Dominantą rynku jest spory gotycki...
    2023-10-13, 18:44
  • bastion
    Ukraina, Mikolaiv, Sportivna 9, Pub Drunk Patrick.
    bastion
    W obecnej sytuacji, kiedy ze wszystkich stron dochodzą do mnie ponure wiadomości z Ukrainy, postanowiłem na przekór zrobić sobie małą retrospekcje z miejsc w których tam kiedyś byłem, a które być może zostały całkowicie zniszczone.
    Jednym z takich jest mikrus, położony na brzegu...
    2022-04-21, 21:14
  • dadek
    Nový Bor, Náměstí Míru 100, Pivovar Born
    dadek
    Warzenie piwa w browarze Born zaczęło się we wrześniu 2019 roku. Wcześniej przez prawie 2 lata trwały prace mające na celu uporządkowanie i pogłębienie starych piwnic dawnej szklarskiej manufaktury oraz przystosowanie ich do funkcji leżakowni. Natomiast restauracja pachnie jeszcze nowością...
    2021-07-27, 04:40
  • pebejot
    Szwajcaria, Wädenswil, Florhofstrasse 9, Wädi-Brau-Huus AG
    pebejot
    Tradycja piwowarska w przepięknie położonym mieście Wädenswil nad jeziorem Zuryskim w kantonie Zurych trwa od pierwszej połowy XIX wieku.
    W 1833 roku otwarto browar o takiej samej nazwie jak miasto, zakład działał ponad 150 lat.
    W 1990 roku Brauerei Wädenswil został zamknięty,...
    2020-07-24, 21:32
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...