Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Piwa angielskie w Warszawie?

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• purc
    Kabaty, Mielczarskiego 10, Dr Piwo
    purc
    Kolejna piwna białoruska inicjatywa w Warszawie. Świetne pilsy z Moon Larka, bardzo dobry wybór szkła, miła obsługa za barem, stolik i leżaki na zewnątrz ( główny widok na paczkomat , ale dużo wysokich drzew po lewej). Czynne od 10 rano ( w pon od 14). Raczej drogo - pils 22, IPA 24. Też...
    Start
    2025-08-23
    Koniec
    2025-08-24
    Adres
    Mielczarskiego 10
    2025-08-11, 17:56
  • bastion
    Macedonia Północna., Skopje, Maksim Gorki 25/4, Pivoteka Sakam Pivo.
    bastion
    Macedonia delikatnie mówiąc nie jest piwnym rajem. Dwa duże browary warzą coś co dla mnie zaledwie przypomina piwa, chociaż w sumie mógłbym to powiedzieć o wielu innych miejscach na Bałkanach. Wybór piw w marketach bardzo ubogi. Dlatego działalność piwoteki jaka by nie była, jest warta...
    2024-06-11, 20:06
  • heckler
    Velké Bílovice, Polní 1480, Minipivovar Rychtik
    heckler
    Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
    Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...
    2025-06-26, 09:25
  • bastion
    Grecja, Saloniki, Armenopoulou 19, Oinopneumata Liquor Store.
    bastion
    Niewielki sklepik z nazwy raczej ukierunkowany na mocniejsze trunki, ale w rzeczywistości jest chyba odwrotnie.
    Saloniki oferują szeroką gamę kraftowych piw, ale raczej w lokalach. To taki model włoski gdzie idzie się do knajpy by napić się piwa. Sklepów stacjonarnych ukierunkowanych...
    2023-08-18, 10:34
  • e-prezes
    ul. Rajska 6/2a, Świat Piwa Beer Shop & Bistro
    e-prezes
    Choć właściwie powinno być beer shop & pub... Nic nie jadłem tam, więc może coś przeoczyłem.

Nie wiem od kiedy, ale jak już tu wspominałem lokal się przeniósł i rozszerzył swoją działalność także o wyszynk. Nie tylko zakupione w sklepie butelki, ale także lane piwa - 8...
    2022-06-29, 19:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...