Jeżeli jakość (wybór knajp, ich ocena, aktualność) jest na poziomie opisu Warszawy to raczej należy sobie darować korzystanie z tego źródła.
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
W okolicy jest kilka maluchów, może uda ci się coś kupić, albo i wypić z beczki - jeden z nich ma jakąś knajpę w centrum, której nie ma na podanej tu liście z ratebeer.
Jeżeli jakość (wybór knajp, ich ocena, aktualność) jest na poziomie opisu Warszawy to raczej należy sobie darować korzystanie z tego źródła.
Zrodlo jest natyle dobre na to jak uzytkownicy pozwola. Jesli kazdy bedzie tylko nazekal to nigdy nic nie bedzie. Od dawna zapraszlem do pomocy i zaproszenie jest nadal aktualne. Kazdy moze dodac miejsce i ocene by innym pomoc. Jesli jakies miejsce jest nieaktualne to prosze daj mi znac i z checia poprawie.
Wszystko jest na browar bizie i osoby prowadzące portal ratebeer powinny po prostu brać info stąd i aktualizować swoje miejsce.
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Wszystko jest na browar bizie i osoby prowadzące portal ratebeer powinny po prostu brać info stąd i aktualizować swoje miejsce.
OK to jest jedno wyjscie. Nie bardzo chialem to robic w koncu to Arta strona i troche nie po mojemu brac .... W Polsce nie mieszkam od prawie 20 lat wiec ciezko mi byc na bierzaco w temacie, troche liczylem na pomoc.
Tak czy siak naprawilem mapy Warszawy i Wroclawia wyglada to troche lepiej. W wolnym czasie wezme sie za Trojmiasto i Krakow.
pozdrawiam
Admin z Ratebeera
Licencjonowany Sedzia BJCP (E0894)
Poromotor piwnej Polski na swiat :)
Comment