Pijam właściwie wyłącznie ciechany miodowe, zna ktoś może tani sklep w okolicach śródmieścia (placu bankowego) bądź najtańszy sklep z tym piwem w warszawie, ponieważ nie widzi mi się płacić po 5,90 za jedno a jestem dopiero kilka tygodni w tym mieście. Pozdrawiam.
Warszawa, ciechan miodowy
Collapse
X
-
Najtaniej kupisz zapewne w auchan w wola parku lub carrefure Arkadia. Cena zapewne poniżej 5 zł. Bliżej w pasażu muranowskim, ale tam nie wiem jak z ceną albo na rogu smocza/ anilewicza sklep ml tez poniżej 5. Ogólnie jak poszukasz to może znajdziesz coś bliżej bo to piwo jest dość powszechne w warszawie
Related Topics
Collapse
-
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...3 Photos
-
Channel: Lubuskie
-
-
W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
-
Channel: Niemcy
-
-
Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
-
Channel: Śląskie
2022-09-05, 11:49 -
-
Ostatni sklep spożywczy na południowym krańcu Zieleńca z bogatym wyborem piw regionalnych. Królują: Rebelia, Nyskie, Sowie, Jana, Korona Sudetów, Za Miastem, Cieszyn, Profesja, Trzech Kumpli. Jest także półka piw czeskich m.in. Svijany, Maly Rohozec, Konrad, Primator.
Marże paskarskie-...-
Channel: Dolnośląskie
2022-03-15, 20:17 -
-
Pub w pasażu w samym centrum Bath, w starym budynku szachulcowym, parter i spokojniejsze pięterko, ale w każdym z pomieszczeń nie więcej niż cztery, pięć stolików-kanap. Piwa z miejscowego browaru Abbey Ales. Sam browar umiejscowiony w północnej części miasta znajduje się w kamiennej przybudówce...
-
Channel: Wielka Brytania
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment