Jak w temacie - gdzie jest coś dobrego podpięte?
gdzie dzisiaj iść na dobre piwo w Warszawie
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Pierwszy raz w Czeskiej Piviarni od godz. 16:00 ze wszystkich kranów poleją się piwka z browaru Koníček.
1.Koníček - Štědrok 24% Mocne
2. Koníček - Hatatitla 14° IPA
3. Koníček Ryzák 11° Jasne
4. Koníček Grošák 14° Półciemne
5. Koníček Vraník 12° Ciemne
6. Koníček...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-11-26, 16:46 -
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
-
Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
-
Channel: Czechy
-
-
Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
-
Channel: Islandia
2024-09-26, 19:20 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment