Orientuje się ktoś, gdzie i czy w ogóle w Jeleniej Górze można spotkać piwa z Browaru Konstancin? Szukałem wszędzie, gdzie się da i niestety nie trafiłem na te piwa.
Jelenia Góra - Piwa Browaru Konstancin.
Collapse
X
-
W związku z przejęciem Konstancina przez Gontyniec, spróbowałbym poszukać w sklepie firmowym Czarnkowa w Cieplicach.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Niestety nie mają tego piwa w sklepie firmowym, gdyż byłem się o te piwo pytać. Sprzedawca nie był w stanie odpowiedzieć na moje pytanie. Być może za jakiś czas trafi na półki sklepów firmowych Czarnkowa piwo z Konstancina, ale jeszcze daleka droga do tego.Comment
Related Topics
Collapse
-
Pizzeria i bar w samym centrum Jeleniej Góry u bram Starego Miasta.
Lokal jest ukryty w podwórku, trzeba wejść przez bramę.
Oprócz całkiem dobrej pizzy w lokalu można napić się piwa z byłego Wleńskiego, a obecnie Jeleniogórskiego browaru Dolina Bobru.
Z kranu leje...-
Channel: Dolnośląskie
2024-01-23, 15:25 -
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 11:52 -
-
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Witam, gdzie w Jeleniej Górze można kupić piwo? Proszę o podawanie nazw sklepów wraz z lokalizacją + ofertą sklepów.
Jak na ten moment robiłem zakupy w :
Żabka:
Obrońców Westerplatte 7A, 58-500 Jelenia Góra
Ciechan (coś ok 4 zł), Lwówek...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...3 Photos
-
Channel: Lubuskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment