Nadmorskie browary godne uwagi

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Rockstar
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.05
    • 4

Nadmorskie browary godne uwagi

Witajcie!
    Tak się składa, że wybieram się nad nasze polskie morze i chętnie skosztowałbym tamtejszych co smaczniejszych wyrobów piwnych, z tym, że jak wiadomo, dla osoby niezaznajomionej z danym rynkiem w innym regionie, wybranie dobrego browaru może być nieco trudne. W końcu największą siłę przebicia mają koncerniaki, a nie piwa, nazwijmy to "niszowe". Byłbym wdzięczny za kilka propozycji fajnych piw z Trójmiasta, może z krótkim uzasadnieniem :sly:
  • Cez
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.01
    • 1789

Użyj wyszukiwarki, wpisując miejscowości, w których będziesz.
    Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• Rockstar
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2013.05
      • 4

Myślałem, że forum jest od tego, żeby rozmawiać i dyskutować. Tak się składa, że korzystam z forum w wersji mobilnej i mam nieco utrudnione nawigowanie wątków. Liczyłem na to, że jeżeli założę tu taki wątek to ewentualni zainteresowani umieszczą jakieś swoje przemyślenia i kilka typów. Szukanie każdego piwa oddzielnie raczej doskonałym wyjściem się nie wydaje. Myślę, że jeden oddzielny temat zbyt forum nie zaśmieci, więc może darujmy sobie odsyłanie do wyszukiwarek, bo to de facto niewiele zmienia, a poziomem przypomina nastolatka, który pali się tylko do kolejnej błyskotliwej wypowiedzi w stylu "słyszałeś kiedyś o opcji wyszukiwania?" Dziękuję za uwagę.
      Last edited by Rockstar; 2013-06-02, 22:21.

Comment

• Cez
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.01
        • 1789

Rozmawiaj i dyskutuj do woli, ale Ty chcesz gotowego planu, a nawet nie piszesz dokąd wybierasz się, a nastolatka zachowaj dla siebie i wypełnij (choć) profil.
        Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

Przetwarzanie...
        X