Ponieważ muszę pojechać do Danii i będę tam miał trochę wolnego czasu chciałbym zapytać czy znacie jakieś konkretne sklepy z ciekawymi piwkami.
Dania- sklepy z dobrym piwem
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria -
Z Niemiec do Gedser a później na Ringsted. Może uda się zjechać na Kopenhage.Banino ul.Lotnicza 102
Czynne pon.-sob: 6 - 22
niedz: 8- 22Comment
Related Topics
Collapse
-
Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....-
Channel: Małopolskie
-
-
Browar restauracyjny działający od 2000 roku na zachodnim skraju pięknej starówki, w uliczce 50 m od Neckaru, a z drugiej strony w cieniu górującego nad nią ogromnego heidelbergskiego zamku.
Z wąskiej, brukowanej uliczki wchodzimy przez otwartą pięknie zdobioną stalową bramę pomiędzy...-
Channel: Niemcy
2022-11-23, 01:54 -
-
Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....
-
Channel: Czechy
-
-
W mieście Fredericia od 2020 działa browar restauracyjny.
Fredericia Brewpub zlokalizowany jest na głównym deptaku w mieście niedaleko portu.
Jest to przytulny lokal z domową atmosferą.
Do dyspozycji gości jest główna sala z dwoma mniejszymi wnękami, gdzie również znajdują...-
Channel: Dania
2021-12-07, 16:07 -
-
Spędzając kilka dni na Bornholmie odwiedziłem bardzo urocze miasteczko Svaneke. Głównie ze względu na pochodzący z tej mieściny Svaneke Bryghus. Dawny browar restauracyjny już jest stricte restauracją, której głównym punktem wystroju są „zabytkowe” elementy instalacji. Zabytkowe, znaczy...
-
Channel: Dania
2021-09-26, 16:02 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment