Barcelona

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zgroza
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2008.03
    • 3606

Barcelona

Wiem, że piwo w Barcelonie też przechodzi rewolucje, i słyszałem o tym różnorodne opinie.
    Będę tam jeden dzień. Czy możecie polecić jakiś naprawdę fantastyczny lokal?
    Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.
  • Pancernik
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.09
    • 9793

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedzi
    Wiem, że piwo w Barcelonie też przechodzi rewolucje, i słyszałem o tym różnorodne opinie.
    Będę tam jeden dzień. Czy możecie polecić jakiś naprawdę fantastyczny lokal?
    Trochę jest na forum, między innymi - nie chwaląc się - jam to uczynił. Sje kulega nie leni, sje kulega rozejrzi...

Comment

• olie
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2011.06
      • 777

Comment

• VanPurRz
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2008.09
        • 4229

Uliczkę znam w Barcelonie, w uliczkę wyskoczy Boniek... A to o piwie miało być
        "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• zgroza
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼
          • 2008.03
          • 3606

@Pancernik
          wiem, że są opisane, ale nie są to opinie w 100% entuzjastyczne, liczyłem na konkretniejszy odzew niż lista z ratebeer, którą owszem przeglądałem. Wiem, że nie wszystko zawsze chce się opisywać...
          Last edited by zgroza; 2014-01-31, 10:45.
          Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• olie
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2011.06
            • 777

Na liście z ratebeera są konkretne i aktualne opinie. Z samej ciekawości bym poszedł do BierCaB. 30 kranów i nota 98/100 mówią za siebie.

Comment

• Pancernik
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2005.09
              • 9793

Ta knajpa wygląda nieźle, nawet hamburgi (na opis) dają radę... Lokalizacja też niczego sobie. Trochę kulawo, że na 30 piw z kija tylko siedem to piwa hiszpańskie. Oszaleli z tą Norwegią...

Comment

Przetwarzanie...
              X