Jakiekolwiek info knajpiane mile widziane - w wyszukiwarce jeden bar, ostatni post '04...
Mińsk Mazowiecki
Collapse
X
-
Warszawa. Pół godziny pociągiem?
To samo będziesz miał w Wołominie czy Otwocku. Kto się chce napić lepszego piwa, to musi jechać do miasta.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziKto się chce napić lepszego piwa, to musi jechać do miasta.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Jadę na wycieczkę towarzysko-krajoznawczą do Mińska i NIE mam zamiaru przebywać w tym dniu w Warszawie. Możliwość załadowania plecaka jest oczywista.
Mieszkałem w mieście tej wielkości i znam realia. Informacje o knajpach z czymkolwiek ciekawym/Jabłonowem z kija/klimatem są tym, na co liczę. Nie zawsze trzeba pić w multitapach.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziJadę na wycieczkę towarzysko-krajoznawczą do Mińska i NIE mam zamiaru przebywać w tym dniu w Warszawie. Możliwość załadowania plecaka jest oczywista.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziMieszkałem w mieście tej wielkości i znam realia. Informacje o knajpach z czymkolwiek ciekawym/Jabłonowem z kija/klimatem są tym, na co liczę. Nie zawsze trzeba pić w multitapach.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedzi[...]Nie zawsze trzeba pić w multitapach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziSłyszałem parę dobrych rzeczy na temat knajpy o nazwie Dujer. Głównie w kwestii koncertów jakie się tam odbywają. Nie mam niestety pojęcia jakie piwo leją, ale nie liczyłbym na wiele.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
Comment