Będę 5 dni w okolicach Miedzylesia, samochodem...czy są tam jakieś ciekawe miejsca gdzie mogę napić się dobrego niekoncernowego piwa, ew jak bardzo wgłąb Czech muszę się zapuścić?
Czechy, okolice Międzylesia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tam to kraina Holby. Na nic innego raczej nie możesz liczyć. Proponuje Mladkov - Holba 11 i Svijany 11. Albo Zamberk, jeśli to nie za daleko.Last edited by Pendragon; 2014-04-22, 19:07.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziW Žamberku.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwszy taki niby oficjalny, ale jednak tajny browar. Bastard z Brna też ukrywał swoją lokalizację, ale tylko do oficjalnego startu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziNo nie, i nawet będąc ostatnio w Czechach się dowiedziałem tylko tyle, że jest gdzieś na rynku, więc poczekam na dokładniejsze dane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kurgan Wyświetlenie odpowiedziTo gdzie mam jechać i czego szukać?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziJeśli chodzi o Žamberk to pewny masz browarek Kanec (ul. České armády).
Comment
-
-
Krugan, co ci stoi na przeszkodzie kupić te korony w kantorze czy wyciągnąć z bankomatu?
Comment
-
Comment