Szukałem na forum i ... gdzie polecalibyście smaczny i niedrogi posiłek, w trakcie zwiedzania Wrocławia, z nawet "nienastolatkowym" dziecięciem i oczywiście kufelkiem przedniego pilsa?
Wrocław - posiłek z dzieckiem i pilsem?
Collapse
X
-
W Motylej Nodze też mają dobre piwo.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziW Motylej Nodze też mają dobre piwo.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Dobre piwa na 2 kranach spośród 8. Ale za to ceny przyjazne, przynajmniej tak wnioskuje z fotki z lutego.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
4 lipca mieli
Browar PINTA :
call me simon 12zł
atak chmielu 10 zł
dymy marcowe 10 zł
Browar BIRBANT:
Robust porter 10 zł
Svijany rytir 8 zł
PUB Černá Hora Velen 8 zł
Zlatý Bažant 8 zł
Gambrinus 8 zł
Velkopopovický Kozel 11' 8 złMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Zjeść nieźle można tu http://www.kuznia4you.com/service2.aspx , porcje solidne, głodnym się nie wyjdzie. Na kranie z reguły czeski standard : Holba, Litovel .
Comment
-
Comment