[lubelskie] Łuków

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kameleon7
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.04
    • 4

[lubelskie] Łuków

Witam,

Czy ktoś zna w Łukowie na lubelszczyźnie jakiś sklep, w ktorym mozna kupic piwa regionalne?

Pozdrawiam, Kamil.
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19298

Był kiedyś, ale się zwinął. Browar od kilku lat też nie może wystartować...

A jakie piwa masz na myśli?

Comment

• kameleon7
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2015.04
      • 4

No wlasnie slyszalem o tym sklepie ze go nie ma... Cokolwiek nowofalowego bym chcial na swieta kupic... nie wiem jakis kormoran podróże, pinta nie wiem co jest najbardziej dostepne generalnie...

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
        2024.10.11-12 - Lublin, Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
        Ahumba
        Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
        Start
        2024-10-11
        Koniec
        2024-10-12
        Adres
        Dworcowa 11, Lublin
        2024-09-21, 16:23
      • Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • piwopaliwo
        Piwo w dęblinie i okolicach?
        piwopaliwo
        Cześć, poszukuje info czy gdzieś w Dęblinie (woj. lubelskie) czy jego bliskich okolicach będę w stanie kupić piwo rzemieślnicze. Wiem że jest coś w Puławach, ale nie będę w stanie tam niestety podjechać, więc potrzebuję znaleźć coś bliżej. Może jest jakiś sklep nie umieszczony na mapach piwnych?
        2021-06-12, 09:27
      • dadek
        Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
        dadek
        Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
        2025-01-12, 18:42
      • Serokomlak
        Islandia, Egilsstaðir, Fagradalsbraut 25, Austri Brugghús
        Serokomlak
        Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
        2024-10-27, 00:16
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...