Witam wszystkich. Gdzie w okolicach Lubiatowa, Wejherowa kupie dobre piwo ?
Sklepy z dobrym piwem w okolicy Lubiatowa
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2015-06-07, 09:01.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Choczewo, delikatesy "Melan" w samym centrum miejscowości - przynajmniej mają wybór piw AmberaPlus parę zagranicznych standardów, nie jest się zdanym na Specjala, Tatrę i Tyskie, królujące w wiejskich sklepach i zaspokajające 99% potrzeb. No i z Lubiatowa rzut beretem, do 10 minut samochodem. Bo do Wejherowa po piwo jechać to trochę daleko z Lubiatowa, ze 40 km.
M.Comment
Related Topics
Collapse
-
Browar rzemieślniczy w Kieżmarku działa od początku 2021 roku, ale coś o nim cicho. Niby jest a jego piw jakoś nie widać.
Aby rozwiązać tą zagadkę pojawiłem się tam, by zobaczyć na własne oczy jak to tam wygląda.
Obiekt nie należy do pięknych, bo to zwykłe hale w których...3 Photos-
Channel: Słowacja
-
-
30 października cichaczem zadebiutował nowy browar rzemieślniczy w mojej okolicy - Browar Rojber.
Usytuowany pod adresem Borek 9 w Jemielnicy.
Od dwóch lat powstawał a teraz wreszcie hula i można napić się 3 piw na początek - Weizen, Pils i APA.
Rojber...-
Channel: Browary polskie
2021-11-07, 16:28 -
-
Witam. Jakie znacie zagraniczne sklepy z piwem online?Oczywiście chodzi mi o te sprawdzone, a nie te pierwsze lepsze z wyszukiwarki wujka google
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Witam wszystkich.
Jeśli ktoś miałby czas i ochotę na spotkanie przy dobrym piwie,
będę w Krakowie od 19 do 23 czerwca.
Preferowane godziny: 10:00 - 18:00.-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Tak się złożyło, że moja żonka do tej pory jeszcze nigdy nie była na Babiej Górze, a na sobotę 09.05 zapowiadano pękną pogodę, dlatego bez większych ceregieli postanowiliśmy to zmienić.
Oczywiście zawczasu przewidziałem, że po powrocie z wycieczki będę spragniony i dla tego...-
Channel: Browary polskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment