Prośba o podpowiedź gdzie mogę się napić dobrego piwa przed sobotnim koncertem ACDC na Narodowym? Będę w Warszawie po 15 i trochę czasu będę miał. Szukam lokalu w okolicach Centralnego bądź stadionu lub "po trasie". Wiem, że jest temat o knajpach ale wrzucając adresy m google maps nic mi za bardzo nie pasuje.
Gdzie w okolicach Centralnego i stadionu?
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cześć, poszukuje info czy gdzieś w Dęblinie (woj. lubelskie) czy jego bliskich okolicach będę w stanie kupić piwo rzemieślnicze. Wiem że jest coś w Puławach, ale nie będę w stanie tam niestety podjechać, więc potrzebuję znaleźć coś bliżej. Może jest jakiś sklep nie umieszczony na mapach piwnych?
-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Witam, szukam wszystkiego (przede wszystkim butelki) związanego z browarami w Lubaniu (Lauban) i okolicznych browarów oraz browaru Saskiego w Radomiu...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-07-17, 11:14 -
-
Byłoby miło wyobrazić sobie, że są letnie wakacje nad zachodnią częścią Bałtyku i w okolicach Flensburga (land Szlezwik-Holsztyn zwany przez miejscowych Schleswig-Holstein) i popijać sobie na plaży nowość ze znanego browaru z tego miasta. Tą nowością jest Strand-Lager (Lager Plażowy)....
-
Channel: Niemcy
2025-01-18, 23:56 -
-
Ciekawy browar, a właściwie mikrobrowar, działający od 2023 roku w Bieruniu.
Znajduje się w restauracji "Stylowa" w sporym budynku vis a vis centralnego przystanku autobusowego.
Przez cały dzień są dogodne i dość częste połączenia do Oświęcimia i Tychów. Dojazd...-
Channel: Śląskie
-
-
Pub położony w turystycznym epicentrum stolicy. Boczna uliczka, rzut kapslem od centralnego bulwaru Stefan cel Mare. Mieści się w niewielkiej drewniano-szklanej przybudówce.
Sam browar znajduje się w słabo skomunikowanym miejscu zatem jest to idealne miejsce na spróbowanie wyrobów z Litry....-
Channel: Mołdawia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment