Szczawnica, Krościenko, Sromowce dostępność kraftu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rakers
    Gość
    • 2015.01
    • 10

Szczawnica, Krościenko, Sromowce dostępność kraftu

Witam. Czy może ktoś wie czy w promieniu tych miejscowości jest gdzieś piwo dostępne. Jestem trzeci tydzień i nic nie znalazłem. Może ktoś coś?
  • amebus
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2013.04
    • 35

coś czuję, że może Ci być ciężko. obawiam się, że ratować Cię może tylko podróż do Nowego Sącza/Nowego Targu/Zakopanego.

Comment

• MarcinKa
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼🍼
      • 2005.02
      • 2737

Nie trzeba się nigdzie ruszać. Szczawnica, róg Zdrojowej i ??? (Zdrojowa, ta do Parku Górnego, drugi budynek po lewej (Julia), sam początek), Sklep Firmowy Czarnków (to chyba już przeszłość). Spory wybór naszego kraftu, całkiem spory. Ja kupowałem tam Pintę, Brodacza i Wrężela. Były też Kormorany i wiele, wiele innych. Spokojnie można powiedzieć, że to sklep kraftowy, a nie tylko z kraftem.
      Ostatnia zmiana dokonana przez MarcinKa; 2015-08-10, 21:50.
      To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• rakers
        Gość
        • 2015.01
        • 10

Dziś tam podjadę

Comment

• rakers
          Gość
          • 2015.01
          • 10

Jest w nim Pinta (b day 3.1, kwas gamma) Birbant, dużo czeskich. Jest okay.. Z zewnątrz jest oznaczony browar Czarnków.
          Pani nie przyjmuje płatności kartą.

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
            OpperBacco, L'una Rossa
            e-prezes
            OpperBacco to już spory browar rzemieślniczy butelkujący i puszkujący swoje piwa oraz o bardzo uznanej pozycji. Startował w początkach włoskiego kraftu i ma w palecie dużo ciekawych eksperymentów (linia Abruxensis) oraz solidne pozycje poszukiwane przez koneserów (np. baltic porter). Mnie...
            2023-02-17, 13:34
          • e-prezes
            Birra del Reno, Rossa
            e-prezes
            W sumie jedyne rozczarowanie włoskim kraftem jakie doświadczyłem. Może poza jednym piwem, które było przeciętne, tylko to było nijakie, marne.
            Mam wrażenie, że ten browar z okolic Bolonii swoją mainstremową produkcję (Bianka, Ambra, Rossa, Viola, Nera) opiera o założenia z początku...
            2023-02-16, 21:33
          • heckler
            Kojetin, Kroměřížská 109, Měšťanský pivovar Kojetín, a.s.
            heckler
            Po 109 latach piwnej posuchy w Kojetinie od zeszłego roku znowu warzy się piwo. Browar i to spory browar, warzy od 2021 roku, natomiast restauracja, kręgielnia ma ruszyć, być może pod koniec tego roku. Póki co w środku trwają prace wykończeniowe, a i na zewnątrz elewacja nie jest jeszcze...
            2022-08-18, 12:51
          • darekd
            Wrocław, Strachowskiego 18, bre! bre!
            darekd
            Fajny, elegancki i przestronny sklep na Ołtaszynie, blisko Partynic.

https://brebre.com.pl/

Galeria alkoholi - wina, destylaty, whisky z tych rzadszych i pwa. Działa od 2018 (mają też filię w Kępnie - Wielkopolska).

Z piw spory wybór naszych kraftów,...
            2020-06-16, 23:56
          • e-prezes
            Kraków (Ugorek), Meissnera 19, Świat Kraftu [zamknięte]
            e-prezes
            Sklep, który zapewne przejmie (jeśli już nie przejął) klientów zamkniętego w październiku Huta Piwa. Mają duży wybór piw w butelkach (część w lodówkach) oraz 6 nalewaków na butelki litrowe PET, w tym dwa BSK/Huta Piwa. Spory przekrój polskiego kraftu i wybrane zagraniczne (rzadsze)...
            2019-11-22, 12:07
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...