Wrocław - Śląskie Mocne butelkowe

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mortalhit
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.01
    • 1

Wrocław - Śląskie Mocne butelkowe

Witam. Czy wie ktoś gdzie moge dostać Śląskie Mocne butelkowe we Wrocławiu?? Szukałem po parunastu sklepach i wiekszych i mniejszych i jak na takiego koncerniaka nigdzie go nie ma.
  • badejza
    Porucznik Browarny Tester
    • 2009.03
    • 277

Zobacz w Drink Hali, powinien być. Kiedyś kupowałem też w małym sklepiku monopolowym, bodajże ul. Jackowskiego 57 (wg Google maps...)
    Ostatnia zmiana dokonana przez badejza; 2016-01-19, 23:45.
    Chamstwo w państwie, Panie.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • AaLeX
      Jędrzejów, Argus Mocne
      AaLeX
      Zobaczyłem u jednego klienta Lidla cały wózek tego piwa. Kod LB - Jędrzejów, myślę sobie, nie lubie mocnych ale spróbuję. Powiem tak - paskudztwo. Smakuje, jakby ktoś wódki do tego dolał. Piana o dziwo obfita, musiałem kilka razy dolewać, kolor złoty, dość jasny, jak na zawartość...
      2023-12-30, 13:51
    • Javox
      Van Pur, Boorg Mocne
      Javox
      Piwo gotowe do oceny

Np dla piwa z Rakszawy (kod LE) bo akurat Jędrzejów i Głubczyce mają swoje wątki.
      2023-10-27, 14:55
    • pebejot
      Siemianowice Śląskie, Chopina 14 (Park Miejski), Browar Pałacowy
      pebejot
      Jeden z bardziej tajemniczych browarów restauracyjnych w Polsce odwiedziłem na początku lipca.
      Z Warszawy do Katowic dojechałem pociągiem, a dalej kontynuowałem podróż tramwajem linii 19 do pętli w Siemianowicach. Ostatni etap dotarcia na miejsce już na własnych nogach zajął 15 minut....
      2021-10-22, 18:25
    • dadek
      Oborniki Śląskie, Grunwaldzka 25, Browar Zbrozło
      dadek
      Majowe szlajanie się po Dolnym Śląsku oczywiście obfitowało w wizyty w browarach już znanych, jak i dla mnie nowych. Z tym w Obornikach był pewien problem gdyż w "internetach" nie było żadnego kontaktu do właścicieli. Jechać "w ciemno" nie lubię, jednak przecież na...
      2021-06-21, 21:13
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...