Co jakiś czas w centrach handlowych organizowane są kiermasze/jarmarki regionalnego jadła i napitków (sery, miody, ryby, wędliny i inne "lokalsy").
Prawie na pewno znajdziesz tam też stoisko Koreba. Zanim kupisz, zastanów się. Zanim wypijesz, zastanów się znowu. Reasumując, zastanów się dwa razy.
Żeby potem nie było, że nie ostrzegałem...
Korebowska IPA jest w Rodzince Bis na Pejzażowej. Byłem przed chwilą. Nawet nie przeterminowana, chociaż w przypadku Koreba ta informacja akurat jest zbędna.
Naprawdę ta legenda nie ma jeszcze swojego tematu?
Browar znajduje się blisko dworca kolejowego, zatem zdecydowałem się na odwiedziny w drodze do Łodzi. Ma swój sklepik, który jest czynny w dni robocze od 8 do 16. Na zewnątrz mamy górę skrzynek z browaru Bran. W samym sklepie...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...
Z wczoraj na dzisiaj aktualizowana była spora część oprogramowania na serwerze i coś gdzieś może nie działać. Proszę o info gdyby próba otwarcia jakiejś strony (która działała tuż przed aktualizacją) kończyła się wywalaniem błędów lub pokazywała się w ogóle pusta strona....
Comment