Czy istnieje w Poznaniu lokal, w którym można napić się lanego Noteckiego?
Noteckie w Poznaniu?
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Oto mój wczorajszy wieczór piwny
Najbardziej - tak jak od zawsze - podeszło mi właśnie jasne pełne z czerwoną nalepką. Bardzo smaczne piwo, o naturalnym smaku, z wyraźnie wyczuwalną goryczką. Kolor ciemne złoto. Piana i lacing wręcz imponujący. Wysycenie CO2 tradycyjnie słabe, ale...
1 Photo-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Jak co roku w grudniu zapraszamy wszystkich serdecznie na Poznańską Giełdę Birofilistyczną
07.12.2019 od godziny 7 do 13 .Sala piekarni Fawor ul.Unii Lubelskiej 1 .Sponsorem Giełdy jest BROWAR KARCZEWSKI ( Będą etykiety , podstawki , i oczywiście piwo). Specjalnie na giełdę...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
-
Channel: Wielkopolskie
-
-
U podnóża małej, ale dumnie brzmiącej z nazwy górki Velký Blaník (638 m) rozpościera się widok na małą mieścinę Louňovice pod Blaníkem. Już w 1350 roku w miasteczku powstał i warzył piwo klasztorny browar, tak więc tradycje piwowarskie mieścina ma zacne.
Nowa...-
Channel: Czechy
-
-
Wciągu lokali przy dworcu w miejscu, gdzie 2-3 lata temu była Pinta Sopot otwarty jest pub Avangarda. 4 nalewaki rotacyjne i trochę piw butelkowych. Przy wejściu wygląda jakby to był pub browaru Cieszyn. Dzisiaj lanego Cieszyna nie było. Zamiast tego można było napić się Pan i Pani, Rowing...
-
Channel: Pomorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment