Wybieram sie z kolegami na wakacje do Polańczyka, stąd moje pytanie jak tam z piwem kraftowym? Bo słyszałem, że ze sklepami tam raczej cienko, ma ktos informacje gdzie moge kupic dobre piwo?
Piwo w Polańczyku
Collapse
X
-
W Zakapiorze na Zdrojwej były piwa z Ursy, butelkowe.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2017-07-18, 07:36.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Piwo do nabycia w sieci Dino. Alkohol 5,6%, innych danych brak. Cena 2,80zł za puszkę. Kolor ciemne złoto, klarowny. Piana obfita, jak zawsze w Głubczycach. Zapach dziwny, metaliczno-słodowy. Smak, no cóż, bardzo specyficzny. Na początek mocny metal, w tle wyraźne nuty kwasowo-goryczkowe. Dziwne,...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Jedno z obowiązkowych miejsc z kraftowym piwem w stolicy. Dwadzieścia coś kranów. Obecne ceny od 4 eur za schlenkerla Märzen do 8 za piwa z Katalonii za pół litra. Jezt coś do przekąszenia z różnych stron świata. Dobre ale nic lokalnego. Jest ogródek, ( którego parasole przy ostatnich...
-
Channel: Słowenia
-
-
Browar ma dwie firmowe miejscówki w Turynie i w Mediolanie (akurat nie trafiłem jak byłem) i jest dość sporym browarem kraftowym wyrosłym już z nowej fali. Ja utrafiłem w Cerqua w Boloniii na gościnnym kranie doppelbocka, więc od niego zacząłem, bo to styl dość staromodny i tym bardziej...
-
Channel: Włochy
2023-02-17, 18:06 -
-
Duży, komercyjny browar z Rumunii, wcześniej nazywający się Fabrica de bere Satu Mare, produkujący piwa dolnej fermentacji. Kupiony przez spożywczą firmę Sam Mills Group, która oferuje produkty m.in. na rumuńskim rynku. Od 2016 roku wznowiona produkcja w browarze po zamknięciu w 2014 roku....
-
Channel: Rumunia
-
-
Komuś kto choć raz był w Pradze i trochę interesuje się kraftowym piwem, nazwa browaru powinna coś mówić. Choć pierwszą warkę uwarzono tu w maju 2021, to od około 7 lat piwa Bad Flash były warzone kontraktowo w różnych czeskich browarach przez dwóch dobrze znanych w praskim piwnym światku...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment