Słupsk poszukuje osoby, ktora odbierze mi i wyślę zamowienie z browarium pilne !

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Redroses
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.07
    • 2

Słupsk poszukuje osoby, ktora odbierze mi i wyślę zamowienie z browarium pilne !

Nie wiem, czy mogę, ale jestem zdesperowana. Chciałam zamowic dla męża kilka piw regionalnych, (u mnie w mieście nie ma takiego sklepu niestety) w pewnym sklepie w Slupsku. W tym tygodniu konczy 30 lat i to byloby głownym prezentem. Pododawałam piwka do koszyka a przy realizacji wyskoczyło ze sklep nie wysyła alkoholu - bo jak sie okazało weszla jakaś dziwna ustawa. Jestem załamana...
    Czy moze ktoś z forumowiczów mieszkających w Slupsku zechciałby mi to zamowienie odebrac i opłacić w poniedziałek (dziś przelewam pieniadze na konto). Na poniedziałek max. Wtorek zamowiłabym i oplacila kuriera. Stawiam jakieś piwo za fatygę do odebrania takze w sklepie.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Redroses; 2017-07-21, 14:24.
  • Redroses
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.07
    • 2

Niekatualne

Comment

Related Topics

Collapse

• Andrzej2025
      Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
      Andrzej2025
      Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
      2025-01-28, 14:19
    • dadek
      Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
      dadek
      Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
      2025-01-12, 18:42
    • etman
      2024 - okołoświąteczny rozkład jazdy
      etman
      Nasz około-świąteczny rozkład jazdy ma się następująco:
      • do 19.12 włącznie - działamy normalnie
      • 20.12 - 01.01 - nieczynne, ale przyjmujemy zamówienia przez sklep
      • 2. stycznia 2025 - działamy normalnie
      • 6. stycznia 2025 - nieczynne - święto
      • od 7. stycznia 2025 - działamy normalnie
      Aby bez zbytnich...
      2024-12-09, 19:20
    • etman
      2024.10.31, czwartek - sklep nieczynny
      etman
      W wigilię Wszystkich Świętych, tj. czwartek 31.10 mamy nieczynne i nie wysyłamy paczek (dotarłyby najwcześniej w poniedziałek).

Jeśli potrzebujesz czegoś pilnie potencjalnie jeszcze przed weekendem, to zamówienie i wybrana opcja pobranie / szybki przelew do godz. 9:00 w środę...
      2024-10-29, 21:44
    • Serokomlak
      Islandia, Egilsstaðir, Fagradalsbraut 25, Austri Brugghús
      Serokomlak
      Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
      2024-10-27, 00:16
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...