Czy ktoś z Szanownych wie, gdzie mogę kupić Królową Lodu i Lodołamacz w nowej odsłonie?
Warszawa i okolice/internety - piwa wymrażane z Pucka
Collapse
X
-
Odwołuję apel. Bez napinki.
Jeśli gdzieś któreś z tych piw spotkam to kupię, mimo wysokiej ceny, i będę się cieszył...
Trochę mi przeszło, gdy dowiedziałem się, jaka jest "strategia sprzedażowa" tych piw, zwłaszcza ze względu na ogólnie pozytywne zakręcenie "ideologiczne" browaru.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziOdwołuję apel. Bez napinki.
Jeśli gdzieś któreś z tych piw spotkam to kupię, mimo wysokiej ceny, i będę się cieszył...
Trochę mi przeszło, gdy dowiedziałem się, jaka jest "strategia sprzedażowa" tych piw, zwłaszcza ze względu na ogólnie pozytywne zakręcenie "ideologiczne" browaru.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
He, he, złośliwa Małgosia zawsze czujna. Prawie, jak pionier na obozie w Arteku .
Powiedziano mi, że hurtowanie mogą zdobyć bardzo limitowaną liczbę butelek tych piw w ramach transakcji wiązanej - w zestawach ze znacznie większą liczbą innych piw browaru.
Jako konsumenta detalicznego w zasadzie mnie to "wali", ale powoduje, że piwa te są, jak Murzyn na pasach (pojawia się i znika ). I polować nie będę, swój honor konsumencki posiadam .
Comment
-
-
PIWOmaniak może mieć, ale cena może zwalać z nóg. Niby nic dziwnego, bo piwo jest w pewien sposób wyjątkowe. Ja już dawno dałem sobie spokój z poszukiwaniem takich piw. Jak wejdę do sklepu i zobaczę, cena mnie nie zmrozi to wezmę, ale aby specjalnie szukać...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziHe, he, złośliwa Małgosia zawsze czujna. Prawie, jak pionier na obozie w Arteku .
Powiedziano mi, że hurtowanie mogą zdobyć bardzo limitowaną liczbę butelek tych piw w ramach transakcji wiązanej - w zestawach ze znacznie większą liczbą innych piw browaru.
Jako konsumenta detalicznego w zasadzie mnie to "wali", ale powoduje, że piwa te są, jak Murzyn na pasach (pojawia się i znika ). I polować nie będę, swój honor konsumencki posiadam .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziTo akurat można zrozumieć. Dana hurtownia nie kupuje na co dzień "zwykłych" piw z danego browaru, a potem nagle chce duże ilości piw premium. W przypadku tych piw browar Spółdzielczy docenia stałych klientów hurtowych lub sprzedaje w pakiecie z innymi. Moim zdaniem to jak najbardziej fair.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMówisz jako sprzedający a nie kupujący. Browarów jest blisko 200. Uważasz za normalne, że z każdym z 200 mam zawrzeć transakcję wiązaną, by dostać jedno piwo, które mnie interesuje?
Jeśli dana hurtownia na stałe ma w ofercie piwa z danego browaru to na pewno dostanie do dystrybucji piwo, które jest w małych ilościach.
Jeśli dla hurtowni, która nie kupuje piw na bieżąco zabraknie "sztosów" to nie widzę w tym nic złego. Również jeśli "musi" kupić je w zestawie z innymi piwami.
Comment
-
Comment