Anglia - Londyn

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Jaro03
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2012.06
    • 66

Anglia - Londyn

Witam
    Orientuje się może ktoś gdzie w Londynie trafie na dobre sklepy z puszkami piwnymi ?
    Nie chodzi mi o jakieś markety tylko o jakieś małe sklepy sprzedające piwa z różnego zakątku Europy czy Świata.
    Lub też jakieś puby gdzie znajdę ciekawe puszki piwne.
    2011/2012 początek kolekcji puszek
    Na dzień dzisiejszy 4300 puszek piwnych z 91 Państw Świata

Related Topics

Collapse

• Bydgoszczanin
    Piwne sklepy zagraniczne online
    Bydgoszczanin
    Witam. Jakie znacie zagraniczne sklepy z piwem online?Oczywiście chodzi mi o te sprawdzone, a nie te pierwsze lepsze z wyszukiwarki wujka google
    2019-06-23, 17:23
  • kaczka116
    Kazimierz, Jakieś Dobre Mętne
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-07-12, 19:31
  • bastion
    Łotwa, Cesis, Skolas Iela 6, Trimpus Craft Brewery.
    bastion
    Cesis, podobnie jak pobliska Sigulda są obowiązkowym punktem na trasie zwiedzania Łotwy. Niewielka starówka na której niespieszno toczy się życie ma swój urok, ale i tak każdy idzie w stronę zamku, który jest największą atrakcją tego miasteczka.
    Dominantą rynku jest spory gotycki...
    2023-10-13, 19:44
  • heckler
    Sosnová, Sosnová 66, Pivovar 66
    heckler
    Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.

To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...
    2025-01-17, 11:05
  • bastion
    Grecja, Chania, Leoforos Kazantzaki 102, Lafkas Brewery.
    bastion
    Kreta wydawała mi się kiedyś z piwnego punktu widzenia wyspą jałową. Bo cóż tam w tym temacie mogło być ciekawego. Jakieś pseudopiwne Alfy czy inne wodniste lagery spijane na plaży i knajpkach za mocno zawyżone ceny?
    To było kilkanaście lat temu. Niedawno przeglądnąłem jakieś...
    2022-02-08, 00:04
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...