Uzbekistan - jeszcze bez patrolu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19308

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
    "negocjacje w sprawie takiej trasy są na razie na wstępnym etapie"

"Kilka tygodni temu prezes Wizz Aira w rozmowie z nami przyznał, że Wizz Air przygląda się temu regionowi z dużym zainteresowaniem, jednak bardziej interesują go takie kraje jak Armenia czy Azerbejdżan."

Jak dla mnie o tylko koncert życzeń. Niestety tego typu artykułów krąży w necie wiele.
    Skoro już sam szef poleci do Uzbekistanu na rozmowy to może jest to coraz bliżej. https://www.fly4free.pl/wizz-air-nowa-trasa-do-azji/

Comment

• abernacka
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.12
      • 10869

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
      Skoro już sam szef poleci do Uzbekistanu na rozmowy to może jest to coraz bliżej. https://www.fly4free.pl/wizz-air-nowa-trasa-do-azji/
      Jeżeli nawet coś z tych rozmów wyniknie (oby tak się stało), nie liczyłbym na szybkie uruchomienie lotów do Uzbekistanu. Nie wcześniej niż na wiosnę przyszłego roku zobaczymy na tamtejszym niebie samoloty Wizzair'a. Tegoroczny sezon letni linie mają już operacyjnie poplanowany, a w zimie nikt tam nie będzie pchał samolotów.
      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Darmstadt, Nieder-Ramstädter Straße 3, Grohe-Die Brauhaus Legende
        dadek
        W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
        2022-10-21, 03:12
      • Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 12:26
      • Prusak
        Łotwa, Kuldīga, Pils iela 2/2, Residence Kafe
        Prusak
        Kawiarnia dla turystów, ale warto o niej wspomnieć, bo roztacza się z niej piękny widok na progi skalne rzeki Windawy. Można je podziwiać przy małym lub dużym piwie z browaru Zoltners. Ceny bardzo przystępne jak na to miejsce.
        2019-08-25, 22:49
      • pebejot
        Uzbekistan, Taszkent, Babur 21, Bavaria Plaza
        pebejot
        Kolejny minibrowar w Uzbeckiej stolicy znajduje się w bliskiej odległości ścisłego centrum miasta.
        Przy drzwiach wejściowych tabliczka z informacją o selekcji i że wpuszczają tylko w kulturalnym ubraniu. Żadnych dresów i krótkich spodenek.
        Pomimo tego, że tylko częściowo...
        2019-07-09, 15:47
      • pebejot
        Uzbekistan, Taszkent, Mukimiy 42, Pivovar Česka Dudek
        pebejot
        Minibrowar "Česka Dudek" ma z Czechami niewiele wspólnego, począwszy od pisowni w nazwie browaru, przez piwo a skończywszy na kuchni.
        Zbyt duża odległość dzieląca Azję Centralną z Europą zatarła nawet pozory.

Lokal znajduje się w bogatszej dzielnicy miasta...
        2019-07-09, 15:19
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...