Zythum, no, wreszcie Cię oświeciło. Ale tak swoją drogą - jak mogłeś MNIE, DOLNOŚLĄZACZKĘ, REZYDENTKĘ CZESKĄ posądzać, że JA nie wiem, o czym mówię!!!!
ja tak automatycznie jakoś się zafiksowałem aż w końcu sfiksowałem. w ramach przeprosin
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
zythum napisal/a o kurde o ja głupi baran, ślepy , głuchy i tylko mnie łomem potraktować. Macie całkowitą rację a ja już nie pierwszy raz mylę Szklarską ze Szczyrkiem
o rany myślałem, że to starczy. a tu przyjdzie pewnie włosienicę włożyć i leko pić zamiast piwa. błagam o wyrozumiałość.
to od leko, jak się je pije to się nie trzyma tematu
"Żywiecki Szlak":
kolor- żółty
stopień trudności- tylko dla zawodowców
oznaczenia -bardzo dobre świecącymi neonami
z parką i logo żywiec
Opis trasy:
Trasa bardzo prosta bo prowadzi od sedna sprawy czyli browaru do sedna miasta czyli rynku (potem się rozwidla). Zabawa znana i prosta czyli pokolei w każdej knajpie jedna piana i na końcu podsumowanie, kto zapamiętał ile wygrywa zgrzewkę piwa (notesy niedozwolone)
Mój licznik zaciera się w połowie trasy
Właśnie, chyba, że knajp było bez liku i nam Maja z Marusią szybko nic nie napiszą.
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...
Zwracam się do nieocenionych forumowiczów i gorącą prośbą. W związku z przygotowywaniem kolejnej książki (temat niech będzie na razie niespodzianką) poszukuję książki "150-lat browaru w Łańcucie 1834 - 1984". Osobiście jej nie posiadam i choć mam ją namierzoną w jednej...
Witam. Poszukuję podstawek Abyss ABYSS 001,002,003. Brewera BREWR 002. Gryfus GRYFS 001. Ninkasi NKASI 002. Pivovsky PIVOV 006. Piwoteka PIWTE 002 "mini". Trzech Kumpli TRZKU 002 i 008 oraz Jabłonowo JABBL 007. Kupię lub wymienię na inne podstawki. Proszę o PW i z góry dziękuję
Witam !
Poszukuję tych oto kapsli ze zdjęć do uzupełnienia moich braków w kolekcji kapsli.Jeśli ktoś by chciał odsprzedać w rozsądnej cenie to bardzo proszę o kontakt na P.W W załączeniu zdjęcia . { zdjęcia pochodzą z internetu NIE SĄ MOJĄ WŁASNOŚCIĄ } Dziękuję za odpowiedź...
Comment