No to dorzuce jeszcze coś od siebie
sklep internetowy
Collapse
X
-
Tylko,że ta strona w ogóle nie jest aktualizowana.Większości ciekawszych piw nie mają w sprzedaży.Wiem,bo sam kilkakrotnie próbowałem coś zamówić.Za to mają tam np. nowe Fratery-których nie ma w ofercie internetowej.Jutro to dzisiaj,tylko jutro.
Comment
-
-
250 rodzajów piwa z wielu krajów z każdego kontynentu: z Kenii, Ghany, Trynidadu, Jamajki, Japonii, Anglii, Belgi no i oczywiście z Polski, okazjonalne kufle i szklanki oraz oryginalne podkładki gratis-http://www.marketon.pl/gambrynus/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BIROFIL250 rodzajów piwa z wielu krajów z każdego kontynentu: z Kenii, Ghany, Trynidadu, Jamajki, Japonii, Anglii, Belgi no i oczywiście z Polski, okazjonalne kufle i szklanki oraz oryginalne podkładki gratis-http://www.marketon.pl/gambrynus/
No cóż - w końcu Pani Marzena to wybitny znawca piwa, pewnie więc wie lepiej...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironw zakładce "piwa górnej fermentacji" w dziale "Stout" jako jedyny przedstawiciel był ... "Belfast" jabłonowskiego browaru za jedyne 4,10 PLNLast edited by zAjkA; 2006-01-23, 21:05.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkATeż mnie to zaskoczyło a raczej rozbawiło hehe. Ceny naprawdę kosmiczne ot takie Ashai które w pierwszym lepszym markecie kosztuje 4,5zł tu kosztuje 11,05zł. Nie wspomne tu już o Beczkowym na którym przebitka jest 100%. Śmiechu warte.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BIROFILKtoś jednak od nich musi kupować skoro ten sklep jeszcze działabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika magstrozwkrótce na stronie Browaru Czarnków.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment