cześć Piwna Braci jestem jutro w stolicy ( z )dolnego sląska i nie wiem gdzie iść z kobietą (raczej niewybredną) na piwo najlepiej własnego waru.
co polecacie we wrocławiu?
Collapse
X
-
Odp: co polecacie we wrocławiu?
fan-sama napisał(a)
cześć Piwna Braci jestem jutro w stolicy ( z )dolnego sląska i nie wiem gdzie iść z kobietą (raczej niewybredną) na piwo najlepiej własnego waru.
Co to jest piwo własnego waru ?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
-
-
Przejrzyj dokładnie Piwo-Gdzie, na pewno coś znajdziecie dla siebie. Przyjemnej randki przy dobrym piwieTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Spiż to podstawa - będąc we Wrocławiu trzeba tam zajrzeć i najlepiej spróbować wszystkich rodzajów piw.
Na pewno wrocławska grupa będzie jutro wieczorem we wspomnianym Remi na niepasteryzowanym Szwejku z browaru w Górze. Nie wiem, ile macie czasu; jeśli sporo, to zajrzyj do "Piwo gdzie" i tam znajdziesz namiary na klub Remi.
A jeśli chodzi o piwo własnego waru, to chyba chodzi o piwo własnej domowej roboty - ja niestety piwa nie warzę.
Comment
-
-
fan-sama dziękuje Wam za polecenie , właśnie dojeżdza do Wrocławia i jutro będzie szukał
to co mu poleciliście i wypije tam Wasze zdrowie.
Jutro do południa spotka się z kol. master_luki celem przekazania Fortuny i Koźlaka z Poznania.
(wiadomość przekazana na prośbę fan-sama przez GSM)
Pozdro
Comment
-
Comment