No może też się pochwalimy i wymienimy informacjami na temat gdzie można kupić dobre piwo w naszej dziurze.
Gdzie można kupić dobre piwo w Częstochowie
Collapse
X
-
np gdzie mozna dostać GAB-a, byłem ostatnio przejazdem i napróżno szukałem w wielu sklepach, wiem, że bywa w sklepiku przy browarze, gdzie jeszcze?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
bardzo proszę zakładać indywidualny temat dla każdego nowego sklepu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Odp: PIWO W CZESTOCHOWIE
wojtap napisał(a)
No może też się pochwalimy i wymienimy informacjami na temat gdzie można kupić dobre piwo w naszej dziurze.
Napisz coś więcej o sobie w profilu. To nic nie kosztuje, a wiele wyjaśnia."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment